Merhabaa kizlar anca yeni yeni toparlaniyorum.beni merak etmişsiniz öncelikle teşekkür ederim 🙏🏼 hemen anlatayım
Sabah 09.25 de acilen ameliyata alındım tabi korku heyecan hat safhada epidural yapıldı ve inanın hiic acimadi. Sonra alt tarafım komple uyuştu sadece bazı çekmeleri dokunmalari hissettim. Bebişim 09.50 de çıktı viyak viyak ağladı tabi ben hüngür şakir o anda hemen doktorum gösterdi dünyanın en sevimli saçlı bebeği ay ben Rapunzel mi doğurdum nedir😍yanıma verdiler bir güzel koku böyle güzel koku duymadım ne kokuyor bu dedim Allah’ım yumuşacık 🩷 sonra iyi görünüyor dedi çocuk doktoru takipte kalalim dedi bebisimi götürdüler benim diğer ameliyatım başladı yaktılar kestiler bictiler hiçbir şey hissetmedim sonra kapadılar ve bitmiş oldu. Çıkardılar bebişim odaya getirilmiş beni de yatırdılar hemen mememi sıktılar sütüm fisk diye aktı 2650 Gr 49 cm doğdu kızım ve o yüzden emmesi biraz zayıf bazen çok çok emiyor bazen uyumaktan ememiyor arada mama arada meme veriyoruz. Ve çok şükür ki kuveze girmedi 🙏🏼🥰 dualarınız için teşekkür ederim. 3 saat sonra falan hafif hafif sancılarım başladı birazcık sancı çekiyorsunuz yalan yok ama o ilk yürüyüş beni çok zorladı ama benim diğer ameliyatlar da olduğu için ben daha da zorlanmisim normalde hemen kalkıp yururlermis. Sonra ilk pırt bir oh çekiyorsunuz yapınca. İnşallah en kısa sürede kesiklerim iyileşir. Şimdi bebişim yanımda ve ben bakmalara doyamıyorum 🩷 düşük tehlikesi, cinsiyet krizi, amniyotik bant, bel tutulması, aşırı mide bulantisi,kaşıntı, gebelik şekeri, hunilesme, servikal kisalik, su sızıntısı, erken doğum riski ve 34+5 de prensesimle kavuşma kapanış 🙏🏼🌸