Sunay_selcuk1 T-159 ilkinde hiç sancı çekmedim ben evde duramayacak gibi olurum demi oturamam yatamam geçmeyen bı ağrı olur anlarım herhalde
T-159 Sunay_selcuk1 yani genelde doğum sancısı şiddetli olur sancısız doğuran varmi bilmiyorum ama o sancıyı anlamaman imkansız canım yani şiddeti artar kısa aralıklarla gelir o zaman gidersin. O kadar saat jastane de durmaya gerek yok bence olası kötü bir durum olmadığı surece
Sunay_selcuk1 T-159 bende nişan gelince hemen gitmiştim ertesi güne kadar bekletmislerdi şimdi evde bir evladım var bu kadar süre hastanede kalıp onu o şekilde bırakmak istemiyorum ağrım olduğunda gitmeyi düşünüyorum bebek hareketleri var
Anneyimmmben Sunay_selcuk1 çatı muayenesi yada açılma var mı diye ebe yada doktor muayene ettiğinde rahmi tetikliyor ve nişan gelebiliyor Sizinde nişanıniz gelmiş aynısı bende de olmuştu
Orkay Sunay_selcuk1 benim de nişanım çatı muayenesiyle beraber gelmişti. Oldukça normal. Sancınızı ve suyunuzu beklemenizi öneririm. Bebek hareketleri de önemli tabi
Sunay_selcuk1 Orkay zaten pazartesi günü kontrolüm var o zamana kadar sancı ve su gelmezse doktor mutlaka bişey soyler
Anneyimmmben Sunay_selcuk1 nişanim gelince hastaneye gittim suni sancı ile dogurttular. Bence sadece nişan geldiyse hemen gitmeyin suni sancı veriyorlar bir an önce doğsun diye
Damlasel Sunay_selcuk1 bana da bugün alttan muayene yaptı ayrıca bilerek daha fazla zorladı sancı falan olsun diye ve leke falan olabilir onun için gelme dedi