Sunay_selcuk1 Kızlar dün çatı muayenesi yapıldı bugün yapışkan kahverengi karışık akıntı gibi bişey geldi normal mi acaba 37+1 haftadayım acilmam da varmış ama
T-159 Sunay_selcuk1 Nisan olabilir canım yada tetikledi ise çatı muayenesinden sonra böyle akinti olabiliyor. Nişan bile olsa hemen doğum olmayabilir aynı günde olabilir sancin varsa düzenli şiddetli o zaman git hastaneye yada suyun gelmişse onun dışında nişan gelince hastaneye gitmek mantıksız bana göre bebegin hareketlerini takip et canım
T-159 Sunay_selcuk1 benim ilk doğumda gelmişti geldiği günün ertesi günü doğum olmuştu ama sancim vardı. Şimdi bende bekliyorum 37+5 deyim gelen giden yok bide sancı felan olmayınca alttan bakmakta sorun yahu tetikliyor benim buradaki doktorum beni ilk nst ye sokuyordu eğer kasılma varsa alttan muayene edecem diyordu yani
Dadas Sunay_selcuk1 ben hiç doğum yapmadım umarım bilgili kişiler yazar şimdi. Sadece tahminde bulundum.
Esma006 Sunay_selcuk1 bebek harkeketleini konrrol et 12 saat boyu hareket etmezse ve suyun gelirse direk git bu iki şey beklemeye gelmez
Sunay_selcuk1 Dadas benim ikinci doğumum olacak ama ilkinde böyle bişey olduğunda gitmiştim sabaha kadar bekletmislerdi açılma olsun diye sabah suyun sızmaya başlamıştı doğumum başladığını o zaman söylemişlerdi bı su gelişi falan da yok ama bilemedim ya ağrım da yok öyle dayanilmayacak gibi
Dadas Sunay_selcuk1 hakkınızda hayırlısı olsun bebeğinizi kucağınıza umarım sağlıkla alırsınız 🌸🤲. Pozitif doğum hikâyem olarakta okumak bana düşer inşallah 🥰🤍🌸
patili_kiz90 Araştırdıgım kadarıyla nişandan hemen sonra doğum olmuyor , bazıları bir kaç gün bazıları 1 hafta sonra doğuruyor , bünye ile ilgili sanırım. Önemli olan suyun gelmesi, hiç beklemeden hastaneye gitmeniz gerekiyor.
Sunay_selcuk1 patili_kiz90 benimde zaten ikinci doğumum çocuk hareketlerinin olmaması ve suyumun gelmesinde hastaneye gitmeyi düşünüyorum biraz canım acımıştı zorlandığı için olduğunu düşünüyorum birde kırmızı değildi kahverengi kurumuş kan gibiydi yani ilk adet olunacagi zaman gelen akıntı gibi çoğu kişi de yazmış buraya çok yaşayan var ağrım da olmadığı için sıkıntı yapmadım şahsen 38 haftayı tamamlamak istiyorum
Sunay_selcuk1 Sydnr58 sizinde büyük ihtimal açıklığa baktiysa gelmiştir zaten bu açıklığa bu haftada bakmamalari gerek insanı boşu boşuna strese sokuyorlar
Sydnr58 Sunay_selcuk1 yok açıklığa bakmadı evdeyken geldi bende doktora gittiğimde söyledim. O zaman ne söylemişti hatırlamıyorum. 39+3 de suyum geldi o zaman alttan baktılar açılma yok sezaryen olmuştum isteyerek
Sunay_selcuk1 T-159 ilkinde hiç sancı çekmedim ben evde duramayacak gibi olurum demi oturamam yatamam geçmeyen bı ağrı olur anlarım herhalde
Sunay_selcuk1 T-159 bende nişan gelince hemen gitmiştim ertesi güne kadar bekletmislerdi şimdi evde bir evladım var bu kadar süre hastanede kalıp onu o şekilde bırakmak istemiyorum ağrım olduğunda gitmeyi düşünüyorum bebek hareketleri var
Merve-K06 Alttan muayene olduktan sonra olabilecek bişey bu normaldir. Miktarı da önemli hafif lekelenme şeklindeyse muayene edildiğinden olabilir ve açıklık olduğunda da açıklığa bağlı da lekelenme olur.Ama sonrasında devam etmediyse muhtemelen muayeneden kaynaklıdır.Bebek hareketlerini takip edin hissetmediğiniz takdirde ve ağrı , kanama olursa lekelenme artarsa su gelişi olursa mutlaka doktora başvurun