tahamommy Evvet kızlarrr bir isim anketi de bende gelsiiin boş geçmeyelim lütfenn 💓 böyle hem klasik fazla konulmamış isim önerilerine de açığıım 🥲🐣
Herseydenbiktim tahamommy Selim bence ama bu aralar Aziz’de cok hoşuma gidiyor. Biz Atlas ismine karar verdik ama vermeseydik Aziz olabilirdi cok hos geliyor bana🎀🥺
3_bebelianne tahamommy Selim daha iyi Aras Atlas Yiğit Kuzey Marsel bunlar hoşuma gidiyor benimde oğluşumun adı Aras🧿
tahamommy Herseydenbiktim hiç alışık olmadığım isimler ya selim bile yok etrafımda zorlanıyorum biraz 🤣😅 hepsi adıyla yaşasın evet aziz de çok hoş gerçekten
3_bebelianne tahamommy Bende ondan yusufu ömeri eledim eşimin kuzenleri koydu bir oğlu yusuf bir diğeri ömer🙈 Ali hoşuna gidermi bilmem onuda beğeniyorum ben
tahamommy Eslem2112 evet ya hayırlı sessiz sakin bir erkek çocuğu olsun istiyorum ismin etkisine de çok inanıyorum 🥹 bakalım doğuma kadar bulucaz inşallah
Seymatrkay tahamommy Selim ismini çok severim. Yavuz Selim ,Yusuf Selim güzel isimler. Tek isimciyim. Selim der geçerim.
tahamommy Seymatrkay bende çift isim çok severim ya bakalım olursa Selim Taha dedik ama yinede düşünmeye devam 😅