Nurellaaaaaaa1212 Kızlar kaçıncı haftada tetenoz yaptırdınız. Bugün sağlık ocağına aşı tarihini sormak için gittiğimde 18. Haftada ilk dozu yapılmalıydı dedi biz 19+5 olduk. Bana bilgi vermediniz dediğimde sizin yerinize baska bir gebe bilgilendirilmiş dedi 🫣
Eres26 Nurellaaaaaaa1212 20. Hafta içindeyken aradı ki daha önce telefonda konustugumuzda 20 sonrası demişti hemşire Bugün 21 im bugün gittim oldum 2. Yi 28 sonrası yapacağım dedi
erikarpuz Nurellaaaaaaa1212 yok canım ne geç kalması ya abartıyorlar arkadaşım 24 bütündü tek doz senin önceki gebeliklerinde vurmadılar mı tarihi yakınsa gerek olmuyormuş ya
Kalbimde Nurellaaaaaaa1212 canım bende 20 vurulacak boğmaca ve tetonaz dedi seninki niye böyle bir tavır yaptı anlamadım
Ayseguls_baby Nurellaaaaaaa1212 Bana böyle not yazmıştı gebeliğin ilk başında gitmiştim kaydımı açtıklarında
Ehjfjsjs Nurellaaaaaaa1212 yok yok sen kendini hatırlat tekrar git zamanım geçmemiş doktoruma sordum de ufak pembe yalan 🤣 sonra aşını ol güzellik 🤩
Eres26 Nurellaaaaaaa1212 3 sene içinde olanlara tek doz dedi benim hemşire Ben en son 7 sene önce olduğum için 2 doz olacağım
Eres26 Nurellaaaaaaa1212 3 sene + bi kaç ay falan olduysa 2 demiş olabilir Bi de hepsi farklı bisi söylüyor 😂
Nurellaaaaaaa1212 Eres26 evet kafalarına göre 😂 bi de off 18de olmalıydınız gelmemişsiniz diyor. Çağırmadınız diyorum baskasını aramıslar sizin yerinize diyor
Ayseguls_baby Nurellaaaaaaa1212 belli ki takibini güzel yapamıyorlar sen takibini yap bence canım onlara bırakma