Kanye Ayseguls_baby var ben😆son 1ay kala.inanmadm eşim kanıt olarak video çekmiş 😅😅😂😂😂🤰🏻Amman o kadar olsun
Ayseguls_baby Kanye ben inandım 3 senelik evliyim ilk defa horluyosun dedi 😂😂 durum çok vahim değil sanırım hala yanımda yatıyor salona gitmemiş 🤣
Esma006 Ayseguls_baby bende horluyorum ve haddimden fazla çok tuhaf nefes aliyorum sanki biri beni boguyormus gibi eşimle o yüzden 3 aydır ayrı yatiyoruz 😂
Meri3535 Ayseguls_baby yok ayol kaçmazlar. Ben çok teklif ettim git salonda uyu diye asla kabul etmedi bu zamana kadar dayandıysa son 1 ay kaldı bu kadarına da dayanır diye düşünüyorum en azından benim ki öyle 😂😂😂
Esma006 Ayseguls_baby evlendigimizden bu yana 3 ay yatmisizdir beraber oda hemen hamile kaldığım için ikinci ay kaldım ztn 🤣
Mrzbrvdr Ayseguls_baby bende öyleydim asla horlayan biri değildim eşim söyledi horluyorsun diye inanmadım videoya çekmiş inanmam için 😅 doğumdan sonra geçti ama şükür
Herseydenbiktim Ayseguls_baby Olur o ya hele zamanla daha çok yorgunluk olduğunda daha da artıyor bende hiç horlamazdim hamileliğin ilk haftasindan horlama oluyor 🥹😂