Ayseguls_baby Kızlar 13+5 hamileyim 2 gündür geceleri horluyormuşum eşim söyledi. Dürtseydin dedim daha ne kadar dürteyim diyor baya derin uyuyormuşum 😀 Normalde horlayan biri değilim, benim gibi olan var mı?
Mavili1480 Ayseguls_baby Eşim yanımda uyuyamıyor o derece son aylarda fazlalaştı umarım doğumdan sonra geçer 😂
Tubaaslnkzl Ayseguls_baby östrojen ya da progesteron hormonu olması lazım birinden biri fazla salgılandığı için şişkinlik yapıyormuş burunda bu da nefes alamadığımız için horlamaya sebep oluyormuş biz fark etmiyoruz ama çok rahatsız edici bir şey bir de nefesimizin kesilme ihtimali var oksijensiz kalıp hem bebeğe hemde kendimize zarar verme ihtimalimiz var o yüzden doktorum horladığımda eşimin fark eder etmez beni uyandırmasını ve pozisyon değiştirmemi istedi şimdi çok nadir horluyorum dikkat edin sizde
YavruKurtveAnnesi Ayseguls_baby bir kere Kendi horlama sesime uyandım 😁😁 burnum başından beri tıkalı. Doğurunca geçer inşallahh
seydabal_60 Ayy bende öyleydim hamileyken hep horluyomuşum inanmıyodum eşim videoya almış öyle inandım doğurdum horlamada bitti şükür😂
Ayseguls_baby Tubaaslnkzl bu bilgi çok iyi oldu canım eşimde yanımda şimdi sesli okudum eşim bidahakine uyandırırım artık seni dedi çok teşekkür ederim bilgilendirmen için ❤️
Tubaaslnkzl Ayseguls_baby rica ederim ne demek😊 bi zaman sonra hafifliyor çok nadir oluyor horlama doğuma kadar idare etcez artık😊
Mavili1480 Ayseguls_baby Ben korkudan doğuracak gibi oluyorum aniden seslenince ve geçmiyor yine devam ediyormuşum adama yazık uykusuz işe gidiyor kendi odaya kaçıyor artık 🥲
Ayseguls_baby a-koroglu ben hiç duymuyorum normalde uykum hafiftir eşim dürtüyormuş çıt yok sende diyor 😂😂
Meri3535 Son aylarda o horlama aşırı kötü hale geliyor evde annem eşim diyo bu ne ? Ama canım eşim alışmış bensiz de uyuyamaz zaten asla ayrılmaz yanımdan o sesle de uyuyor helal olsun 😂
Anneadayii_ Ayseguls_baby o haftalarda bende öyleydim yaa 😂 burun tıkanıklığı hiç bitmicek zannettim ama geçti çok şükür 🥰 bi bakıyodum sabah kocam yatakta yok horlamamdan uyuyamamış😂