Anniskoo0634 arinmommy ayy hem de nasıl 🥺 naptın doktor birsey dedi mi canım acaba nasıl doğurcaz çok merak ediyorum açılma yok bisey yok
bereninannesi__ Anniskoo0634 2 gün önce kontrolüm vardı. Belirgin bir belirti yok o yüzden bir şey demedi 🥲
Smyyeeras Bende 38+3 bebek doğum kanalında,geceleri bacaklarım belim çok feci sancıyor ama nst sancı çıkmadı bekliyorummmm
Cansel-2025 Zehraeminesimay baş aşağı pozisyonda aslında uzun zamandır 5-6 haftadır dönmüş yani ama sancı vs hiçbir şey yok karnım aşağı indiğini hissediyorum sadece o kadar
Zehraeminesimay Cansel-2025 bize de 34 haftalıkken aşağıya inmiş hatta kanala girmiş denildi 38+3 olduk hala bir şey yok
iremd-1798 Zeynepserra10 hayır 37 ye kadar evde bilgisayar başında çalıştım. 38+4 de sanırım bir kez halı falan fırçaladım önerdikleri için o kadar. Sonrasında da sıcaklar hamileliğimin sonu olduğu için genelde yattım. Yapısal mı bilmiyorum ama annemin ilk doğumu yani ben çok zor olmuşum kardeşim çok kolay olmuş benim iki doğumum da kolay oldu ilki 4 saat ikincisi 1 buçuk saat sürdü.
irem27 iremd-1798 vallahi maşallah en büyük dileğim isteğim şu şekil bir doğum yapmak ilk doğumumuz muydu 🌸🙏🏻🙏🏻
iremd-1798 irem27 hayır ikinci doğumum. Ama ilk doğumum da çok kolaydı. Sadece suyum geldi sancım olmadığı için suni sancı aldım 4 saat içerisinde bebeğim kucağımdaydı. Rabbim sizi yormadan sağlıkla evladınıza kavuştursun inşallah ❤️
Kubra001111 Anniskoo0634 39+4 den selam çatı muayenesi oldum leke vs olmadi adaçayı hurma ananas yaptım sancım da yok ne zaman olcak yaa salı günü kontrol var tekrar normalde doğum sancısı gelir demişti Dr bu hafta
prenseslerblogg Anniskoo0634 nişan geldikten sonra mutlaka doğum oluyor ama zaten bazende suyla karışıkda gelebiliyor bol bol hurma yiyin pilates topuyla hareketler yapın sıcak duşa girin yani bel altı olarak birde mümkünse doktorunuz uyarsın artık benim doktorum alttan muayene etti ertesi gün doğurdum 😌