Zehraeminesimay Minikbebis1 ben defne devlet Hastanesi’ne gidiyorum özellere güvenmediğim için ve çok pahalı olduğu için hep devlete gittim aynı doktara gidiyorsak memnun musunuz diyecektim
Minikbebis1 Zehraeminesimay ben devlette olandan da çok memnunum baya iyi doktor cidden, özeldeki de devletteydi oraya geçti o da çok iyi ya
iremd-1798 Anniskoo0634 40+2 de ne açılma ne sancı vardı bebeğim doğum kanalında bile değildi. 40+6 ya gün verdi doktorum 40+4 de balkonda bebeğim için hazırlık yapıyorduk 21.55 de ilk sancım geldi geçti derken ikinci geldi dakika tuttum sancılarım 4 dakika aralıklarla başlamış oldu 🤭 duşa girdim 22 55 de acile girdim 10 cm açıklık bebeğimin kafası gelmiş ebe dedi evde doğurmak istiyordun heralde oysa ki sancılarım yeni başladı anca hazırlanıp gidebildim 23.24 de bebeğim kucağımdaydı. Çok hızlı ve kolay doğum geçirdim. Sizinde hiç beklemediğiniz anda kolaylıkla gelsin inşallah sizi hiç yormasın 🤲🏼☺️🌸🩷
Esmerr_99 iremd-1798 Ayy bize de böyle doğurmak nasip olsun inşallah 🙏🏻 ilk doğumunuz muydu ? Gebelik sürecinde kolay doğum için neler yaptınız 🤭
Zeynepserra10 iremd-1798 peki hiç egzersiz yürüyüş falan yapıyor muydunuz. Yapısal birşey mi yoksa siz bişeyler yaptınız mı kolay doğum için
irem27 iremd-1798 vallahi maşallah en büyük dileğim isteğim şu şekil bir doğum yapmak ilk doğumumuz muydu 🌸🙏🏻🙏🏻
As38- Anniskoo0634 sancı yok canım devlet hastanesine gidiyorum devlet 40a kadar bekliyor normal doğum taraftarı
Esmerr_99 39+1 Hala tık yok arada hafif bel ve alt karın ağrısı oluyor. Bebek çok hareketli ve sürekli topluyor kendini artık çok zorlanıyorum. Doğurmak istiyorum 😌🤦🏼♀️
TinkyWinky Anniskoo0634 bana kızımda 3800 demişlerdi bende tüm tuşlara bastım. Meme ucumu uyararak ve malasana çökmesinde 3 dk sabah akşam kalarak başlattım sanırsam doğumu. 3310 doğdu 39+5 de. İkinci daha erken doğuyor dediler 38 olduk gelen giden yok 😂 başladım yine malasanaya ama meme ucunu uyarmadım 39 geçerse ona da başlayacağım 🤷🏻♀️
Esmerr_99 Anniskoo0634 1 Hafta önce gittiğimde muayene etmedi doktorum. Çünkü nst de sancı çıkmadı bebeğin suyu gayet iyi ve baş aşağı pozisyonunda herşey yolunda dedi. Nişan su sancı geldiğinde acilden giriş yapcaksın dedi biz de bekliyoruz o yüzden ( Devlet takipliyim)
Cansel-2025 Merhabalar benim de şu an 38+5 ve 3850 gram çıktı boyu da uzunmuş iri bi bebekmiş nstde ne sancı ne açılma hiçbir şey yok 4 kiloyu geçerse direkt sezeryana mı alırlar acaba 41 E kadar bekleyelim diyo devlet hastanesindeki doktorlar da
Cansel-2025 Zehraeminesimay baş aşağı pozisyonda aslında uzun zamandır 5-6 haftadır dönmüş yani ama sancı vs hiçbir şey yok karnım aşağı indiğini hissediyorum sadece o kadar
iremd-1798 Zeynepserra10 hayır 37 ye kadar evde bilgisayar başında çalıştım. 38+4 de sanırım bir kez halı falan fırçaladım önerdikleri için o kadar. Sonrasında da sıcaklar hamileliğimin sonu olduğu için genelde yattım. Yapısal mı bilmiyorum ama annemin ilk doğumu yani ben çok zor olmuşum kardeşim çok kolay olmuş benim iki doğumum da kolay oldu ilki 4 saat ikincisi 1 buçuk saat sürdü.
Deleted33000 Anniskoo0634 bende aynı postu paylaşmıştım bende bugün 39oldum iki gün önce nst de sancı da çıktı duzenli 3cm önce doğumdan kalan açılma da var bebek de kanalda ama gelmiyorrrrrr tospikim
Anniskoo0634 arinmommy ayy hem de nasıl 🥺 naptın doktor birsey dedi mi canım acaba nasıl doğurcaz çok merak ediyorum açılma yok bisey yok
Zehraeminesimay Minikbebis1 hiç duymadım ya hangi devlet hastanesindeler acaba ben Gülderen devlet Hastanesin de haydar çirkine ve Meryem Nur Çelike gittim ikisi de iyiyidi şimdi defne devlet hastanesinde Mehmet köre gidiyorum
DnzDrn Erken doğum riskim var önceki bebemde 34 te doğmuştu. şuan 33. haftamdayım 😃 Bizlerde Allahım nolur 38 i görelim diye dua ediyoruz 🙏🏻🥹