butterfly4 Merhaba kızlar, aranızda gebelik okuluna giden, gitmeyi düşünen, gidip memnun kalan var mı? Gidenler Özel hastahanede mi devlet hastahanesinde mi gittiniz? Bu arada ben 12+5 oldum gitmeyi düşünüyorum ama henüz bir adım atmadım.
Ozgemesut butterfly4 Samsun’da devlet hastanesinde gidiyorum çok güzel oluyor bence kesinlikle gitmelisin 🤗
[silindi] butterfly4 eger avrupa yakasındaysanız sadi konuk devlet hastanesinde var ama ben hiç gitmedim bana biraz ters diye
butterfly4 @Nezahatozen bir kızınız mı var tecrübelisiniz o zaman doğumda🙂 gebelik okulunu tavsiye ediyorlar özellikle normal Doğum için faydası varmış
Nezahatozen butterfly4 yok canım kızım derken hamileyim onu görünce oluyor ilk doğumum olucak ilk gebelik ama böyle doğum videolarını izlerim severim de izlemeyi bir daha ki gittiğimde sorucam
GulKeskin Devlet hastanesinde gidiyorum. Cok da faydali buluyorum bence her anne gitmeli daha da bilincleniyor insan
Elisgoc Ben gittim gerçekten yararlı şeyler paylaşılıyor. Özellikle normal doğum düşünenler için çok faydalı. Bence her hamiş gitmeli. Herşey bi yana kendinize ve bebeğinize ayırdığınız güzel bir vakit.
Cansu1234 Bursada hem özel hastanede gittim sertifika aldim suan hem de devlet hastanesine gidiyorum gerçekten cok yararli oluyor
Burcuuuus Cansu1234 canim mwrhaba bursada devlet hastanesinde kac saatlerinde oluyor ben calisiyorum yani haftasonu falan olmuyor degilmi
gulsenkuseri butterfly4 ben gittim ve cok faydasını gördüm. Doğum öncesi doğum sonrası her konuda bilinçleniyosunuz. Kesinlikle gitmelisiniz