Kivircik01 Kbrkbr34 kuzum zaten çok büyümesi de iyi bir şeydeğilmiş hareket çok kısıtlanıyormuş nefes bile alınmıyor diyor bazı anneler
ikiprensannesii_ Kivircik01 adanamiiii ayy Allah’ım düşünmek istemiyorum ayy 3 yıl önce geldim mola verdik orda oranın sıcağı yüzünden. Bir saat bana bir ay gibi geldi resmen bende dogudayim bu yıl inanılmaz sicak daha temmuzda gelmemiş. Haaaa yeminle daha tam yazda da değil 😂
Hizliveofkeli Yaklaşık 12-13 haftalarda rahim pelvise sığmayıp yukarı çıkıyor. Ondan sonra belirginleşmeye başlıyor genel olarak. Ben 20. Haftadayım bol tişört falan giydiğimde hala anlaşılmıyor. Elbise giydiğimde net belli
Ahsen21 Kivircik01 vlla bende anlamadım sürekli yan durup aynaya bakıyorum ama hiç birşey yok nasıl okadar büyüyecek hayret kalıyorum 😂
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 maşallah maşallah 🌸 bebişkoo ne kadarlık olduu, sıcaklar da daha yeni başlıyor gibi yaa🥲🥲
Arzu19988 Kivircik01 yok canim belli degil bide enine cikti gobegim kizimdada boyleydi son aya kadar tanimiyanlar hamile oldugumu bilmiyordu))
Duygu_52 Kivircik01 3 buçuk aylığı geçtik 4 geldik ama hala karnım dümdüz ne zaman çıkacak bende merak ediyorum
Burcak61 Kivircik01 ilk hamileliğimde 6. Ay da şu an 20+3 ve bariz hamile göbeğim var bu hamileliğimde çok zayıf hamile kaldım acaba ondan mı böyle oldu anlayamıyorum en son 47 idim sonra bi baktım 54 son 3 aydır 56 ne oluyorum bende anlamıyorum 🤦♀️ Diğerinde 54 le hamile kalıp 63 le doğurmuştum bunda Allah sonumu hayır etsin
Zumruduanka160 sevdaaydin ilaç neden vermedi ki ? Demekki dayanabiliyorsun valla ben ilaçsız yapamazdım ilaçla bile oluyordu bulantı akşamları ..