ikiprensannesii_ Kivircik01 öle tabi ama yatarken nefessiz kalıyorum şimdiden boğuluyorum resmen adamın yaklaşmasına bile izin vermiyorum nefes alamıyorum diye 😂😂
demirrleydi_ Kivircik01 valla kaldı öyle kiloda kaldı karında ama hamile karnı gibi değildi şimdi 20+4 olduk sanırsın 7 aylık yükü hiç indrmedim ben kaldığım yerden devam😂😂😂
Ahsen21 Kivircik01 vlla bende anlamadım sürekli yan durup aynaya bakıyorum ama hiç birşey yok nasıl okadar büyüyecek hayret kalıyorum 😂
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 maşallah maşallah 🌸 bebişkoo ne kadarlık olduu, sıcaklar da daha yeni başlıyor gibi yaa🥲🥲
ikiprensannesii_ Kivircik01 adanamiiii ayy Allah’ım düşünmek istemiyorum ayy 3 yıl önce geldim mola verdik orda oranın sıcağı yüzünden. Bir saat bana bir ay gibi geldi resmen bende dogudayim bu yıl inanılmaz sicak daha temmuzda gelmemiş. Haaaa yeminle daha tam yazda da değil 😂
Kbrkbr34 7 buçuk aylığım ama karnım öyle ahım şahım çıkmadı. zaten 5 aylıkken belirginleşmeye başladı. Şimdi gören 7 buçuk aylık zannetmiyor. Bazılarını görüyorum maşallahları var 🌸 bakalım belki birden büyür benimde son ay
Kivircik01 Kbrkbr34 kuzum zaten çok büyümesi de iyi bir şeydeğilmiş hareket çok kısıtlanıyormuş nefes bile alınmıyor diyor bazı anneler