demirrleydi_ Kivircik01 ilk hamilelikten beri hiç gitmediki😂😂😂 ama bu kadar değildi tabi 12.haftada falan hamile karnı gibi oldu
ikiprensesannesi___ Kivircik01 ilkinde 9 ayda zar zor anlaşılırdı hiç yoktu ikincisi 5 te falan çıkmışyı bu üçüncüsü daha iki aylık falan hafif çikmaya başladı
Dadas Kivircik01 göbekli hamile kaldığım için başlarda zevk vermiyordu. Beşinci aydan sonra bebeğe dönüştü bence. 🥰💜
sevdaaydin Zumruduanka160 Ayy benim gibi biri 🥹 62 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum sürekli bulantım var 13+3 karnım anlaşılmıyor henüz 🥹
Zumruduanka160 sevdaaydin Bnde 13+3 aynıyız 🤭 benim biraz çıktı göbeğim . Bulantım azaldı iki gündür hap içmiyorum bulantı için . Ama iştahım tam gelmedi henüz
Miranne Kivircik01 4. Ayımdayım 2. Gebeliğim. Evde tişörtlerle farkediliyor dışarıda salaş gömlek falan alıyorum üstüme anlaşılmıyor. Kimse bilmiyor henüz anlayan da olmadı
sevdaaydin Zumruduanka160 Azalmasına çok sevindim bana ilaç vermedi doktor. Darısı başıma inşallah 😍🌸 yaşamayan bilmez çok kötüymüş bulantı 🥺
ikiprensannesii_ Kivircik01 😂benim zaten sezeryanda kalma koca gobeyim vardı şimdi 3 aylık olduk maşallah bide şişkinlik sanki 6ayligizz
Seymanur_ts Kivircik01 ilk hamileliğimde 4-5 aydan sonra belli olmaya başladı şimdi daha 15 haftalıgım ama sanki 6 aylık gibi karnım var
Bsrbsrrr Kivircik01 ilkinde tam hatırlamıyorum 5 aylıkken falandı sanırım ama bu daha 4 aylık özellikle akşam yemekten sonra 6 aylık kadar oluyo🫠
Buket_dadassss Kivircik01 ilk hamileligimde 20ci haftadan sonra belirginleşti şuan ikinci hamilelik 9+3 maşallah şimdiden çıktı ortaya 😆🥹🥹😇
keyfimin-kahyasi-misin Kivircik01 😂Yani arsa degecekti en son dkdk çıkmaması daha iyiymiş şuan çatlağım ve Göbeğim var 🥹🥹🥹
Ahsen21 Bu karınlar bı anda mı çıkıveriyor ne🤭😂ben 4.ayıma girmek üzereyim ama hala dümdüz hiç bişey yok sadece bazen şişiyor yemekten dolayı sonra tekrar dümdüz oluyor 😁🤔