Fffyza23 18 haftalığım yeni yeni çıktı 2 haftadır minik bir tümsek gibi 😅 Evde dar giyindiğim için bayağa belli oluyor karnım ama dışarıda bol giyindiğim için henüz anlamıyorlar 😅
Arzu19988 29haftalik olduk bol giysem belli degil aksama dogur sisiyorum 😆tabi kendimde biraz zayif oldugum icin
Zumruduanka160 61,5 kilo ile hamile kaldım. 13. Haftalığım mide bulantısından 60 kilo oldum, karnım biraz çıktı
sevdaaydin Zumruduanka160 Ayy benim gibi biri 🥹 62 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum sürekli bulantım var 13+3 karnım anlaşılmıyor henüz 🥹
bereninannesi__ Kivircik01 20 haftamda belirginleşmişti. Dışarıdan belli olacak şekilde 25. Haftada olmaya başladı
Orkay Kivircik01 şey diyormuşum öğrendiğim itibariyle 😬😬😬 4 aylıkken hamilesin artık diyorlardı iyice çıkmıştı
Rusapolat Kivircik01 4. Aydan sonra çıkmaya başladı. 5. Aya girdik şimdi net belli yani. Toplu taşımada yer falan veriyolar 😂😂😂
Serapkayaa1234 Kivircik01 benım basından beri belliydi çünkü direkt karnımdan aldım kiloyu normalde 50 kilonun üstünü gören bir insan olmadım bu zamana kadar o yüzden alınca direkt cıktı ama ben hep bol giyiniyordum belli olmasın diye kımse anlamadı yani 6. Ayımda artık önden belli olmaya basladı ama 6. Aya kadar saklayabıldım artık saklayamıyorum sen hamılemiydin dedi her gören 😂 şuan 7. Aydayız 🫶🏻❤️🤲🏻 aslında saklamak degılde hosuma gitmiyor benım göstermek o yüzden bol giyiniyorum hep normaldede bol giyinirdim dar giyinmeyi seven biri degılım heleki bu yaz ayına gelince hamılelıgım dahada bol giyinmeyi sever oldum 😂
Nrslbkc Kivircik01 2. Ayımda çıkmaya başladı şuan 4 aylığım karnım burnumda neredeyse gören 6-7 aylık sanıyor benim iç karnım küçük sanırım üçüncü gebeliğim hepsinde böyleydi
Visneli1so-s Kivircik01 valla bacım 27 .haftadayim hala görünen bir karın yok hiç belli deil çıkmıyor