Bussbety senem0987 ürünlere baktım ama %100 pamuk gibi görünmüyor takdir sizin tabi. Niye lcw takip etmiyorsunuz kuponla falan çok uyguna geliyor. Ben 4 tane şortlu takımı yaza girmeden bile 1000 civarına denk getirmiştim . En azından %100 pamuk
senem0987 Bussbety lcw hastane çıkış setlerine baktım 600-1000 tl arasında değişiyor sitesinden baktım 3-4 tane ürün anca çıkıyor ebebek hm defacto lcw bunlara zaten avmye gittiğimde mağazalarına bakacağım uygun fiyatlı güzel bişey görürsem alırım zaten
senem0987 demirrleydi_ evet bende fiyat araştırması yaptım avmlerde de baktım 600-1000 tl arasında değişiyor
Moorlavinia Fiyatlar tabiki önemli herkes gibi uygununa bakmaya çalışıyorum bende ama öncelikle kumaşı önemli pamuklu olmayan ürün almamaya çalışın bebeklerin cildi çok hassas ve daha az para vermek için pamuk olmayan bir kıyafet almayı tercih etmeyin bence
senem0987 Moorlavinia evet kesinlikle aldığım yere de sordum pamuklu ürünler geldiğinde de yumuşaklığına vs bakacağım zaten
[silindi] Toplu almadan önce deneyin, ben de zamanında oğluma uygun hastahane çıkışı aldım, kalıbı daracık geldi 1 2 kere anca giydi, kalıbı geçtim kumaşı o kadar kötüydü ki aldığıma pişman olmuştum