senem0987 Eklediklerimin 4 tanesi eldiven şapka dahil 1 tanesi normal alt ve üst sadece toplam 0-3 ay arası 5 tane takım 1000 tl tuttu sizce uygun mu sipariş oluşturayım mı ?
TugceOrak senem0987 aşkım nerden alıyorsun bu fiyata ? Bana çok ucuz geldi Allah korusun dolandırıcı olmasın ?
senem0987 TugceOrak bebelon_ diye bir sayfa arkadaşım tavsiye etti tabi ki 400-500 e de takımlar var ama 200-300 arası da çok tatlı takımlar var kapıda nakit ödeme seçeneği de var zaten
senem0987 myangelson bebelon_ diye Bir sayfa arkadaşım tavsiye etti pahalı takımlarda var tabi ki ben 200-300 arası olanları seçtim onlar da çok tatlı çünkü ebebekte bir takım 400-500 tl çok pahalı olunca bu tarz sayfalara bakınıyorum bende
senem0987 Ftm2025 Sepetimdeki ürünler bunlar mesela 200-250 tl arası pamuklu gibi görünüyor ama tam anlamam ben sayfaya da mesaj attım şimdi ürünleriniz %100 pamuk mu diye güzel mi
senem0987 Manolyamm65 evet kapıda ödeme var e bebek te takımlar pahalı geldi bana 400-600 arasında burda 200 TL’ye görünce hoşuma gitti
myangelson senem0987 alın bakalım eğer güzel ürünler çıkarsa bende alırım oğluma 😅 geçen trendyolda baya uyguna zibinlar tulumlar aldım 😅 ebebekte indirim de var bu ara baktınız mı oraya?
AnayimBenAna_ senem0987 e bebekte tulumlar var en azından hem güvenilir hem pamuklu. Bilemedim nasıldır kalitesi pamuklu mudur
sev_il AnayimBenAna_ tulum da yenidoğan almak mı ? yoksa 3 aylık mı almak gerekiyor yeni doğum yapacağım da anlamadım
senem0987 AnayimBenAna_ bu ürünler de pamuklu arkadaş tavsiyesiyle alacağım zaten kendisi memnun kalmış
senem0987 TugceOrak sordum pamuklu dediler zaten arkadaşım tavsiye etti memnun kalmış ürünlerde zaten kaliteli görünüyor
AnayimBenAna_ sev_il bebeğe bağlı tamamen. Benim kızım biraz boyu öndeydi yenidoğanları çok giyemedi mesela.
senem0987 sev_il tulum bende alacağım çünkü kış bebeği olacak sıcak tutar diye düşünüyorum 0-3 ay alacağım ben 3-6 ay şeklinde bi de yenidoğan çok almak istemiyorum hemen küçülüyor çünkü