Kbrasuer Baharbstg yok canım sen ye yarıyo benim bebegim daha zayıftı onları tükettim düzelttim cok şükür 🙏 bide keçiboynuzu pekmezi canım
Aysel4497 Omermina benim ilk gebelik ve oyuzden cok panık durumdayım ya nolcak bu halim ınan hıc bılmıyorum ya
Omermina Aysel4497 hiç panik olma sağ salım girip çıkıcaksın inşallah bebişinide kucagına alıcan canım ilk oldugu için heyecan çar sende şimdi onu kucagına alınca hepsi geciyor panik olma hayırlı Doğumun olsun inşallh 😘😘
Sofita Benim 34. Haftada 2700 gr baya moralimi bozdu doktor, suyum fazlaymis karbonhidrati komple kestirdi bir lokma bile yok dedi 😪
Belas Omermina aslında normal ama Doğuma kadar kaşar ve muz ye çok hızlı bir şekilde bebeğe kilo aldırıyor
Belas Omermina hımmm benim bebeğim çok zayıftı ben kilo alıyorum hep bana tavsiye edildikten sonra kullandım şuan daha iyi evet hala zayıf ama eskiye nazaran daha iyi
Asafeymeninannesi Baharbstg kafaya takma o haftasını, gününü yakalar annesi🤗 sağlıklı olsunlarda kilo mühim değil sabahları aç karnına pekmez iç