Mzgnn0234 Merhaba arkadaşlar çarşamba genel kan verdim. Bazı değerler yüksek çıkmış ben adetime 6 gün vardı yine de beta da istedim 1.20 çıkmıştı. Bazı kanların tekrarını istedi doktor yine beta yaptık 2 gün arayla bu sonuç artar mı acaba
emirmom Mzgnn0234 konuyla ilgili bilgim yok ama e nabiza nasıl girdiniz uygulamasını mi yuklediniz dünden beri bir türlü giremedim
Yusufunannesi_ Mzgnn0234 varsa artabilir 🫠 konudan bağımsız olarak sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı? Ben dün Çam Sakura eğitim araştırma hastanesinde kan verdim hem hemogram bakıldı hem beta. 24 saatten fazla geçti, beta hariç bütün testlerim çıktı.
MujganisMom Mzgnn0234 Tam adamını etiketlemişsin. 😄 Bilenler varsa hem sana hem bana yardımcı olurlar mı lütfen. Gerçekten neden değerlerimiz böyle ikilerde üçlerde falan çıkıyor acaba hiçbir şey de anormal değil. 🤷🏻♀️Bana da haber verir misin tekrar kan verdin sanırım. 🧡
Mzgnn0234 @Eslem2112 Yaninda 2* var acaba artar mı ki şuan 4 gün var ben 19 da yumurtlama hissettim bu ay ilk defa geç oldu
Mzgnn0234 MujganisMom valla ben senden yana umutluyum insallah vardır. Benim ilk defa 2 çıktı bugüne kadar bir kaç kez tedavi gördüm klomen falan hiç 2 bile çıkmamıştı. 1.20 den 2 ye çıkması düşündürdü beni adete 4 5 gün var bakalım ya
MujganisMom Mzgnn0234 Valla seninki ne güzel varmış ümitliyiz senden o yüzden. Benimkinin üstünden on beş gün geçti valla on beş gündür olmuyorum bu değer de çok çok az geldi bana. Eğer hamilelik yoksa değerim niye 0′larda çıkmıyor. 🤷🏻♀️
Mzgnn0234 Yusufunannesi_ sağlık ocağı ertesi gün çıktı. Hepatit değerlerim sağlık ocağında yüksek çıkmış tekrarını istedi doktor bende bugün gittim çarşamba vermiştim. Bugün verdim beta yine istedim. İki saatte e nabiza düştü
Mzgnn0234 MujganisMom hayırlısı olsun insalalh senin içinde dua edecem insallan en kısa zamanda olur 🥰🥰
MujganisMom Mzgnn0234 İnşallah ya başta biz olmak üzere bütün kalpten isteyen herkese Allah’ım nasip etsin. Bir tane birisi vardı burda denk geldim de kanda hamile olduğu çıkmamış doktora gitmiş ultrasonda görmüş keseyi. 🥰Kanda da çıkmaması hormonal olabiliyor bazen demiş. Artık kana da inanamayacağız ya. 😄
Mzgnn0234 Yusufunannesi_ e nabizdan mı bakıyorsun. Yok o kaybolmaz da. Doktor ne zaman gel dedi size benim ki çarşamba verdim perşembe bu saatte çıktı bazen geç yansıyor