Sedoshh Hurem76 maalesef regl oldum bu kadar koyu olmasına rağmen demekki alakası yokmuş neyin nesi o koyuluk bilmiyorm
Sedoshh Slmcnmyeniben maalesef regl oldum bu kadar koyu olmasına rağmen demekki alakası yokmuş neyin nesi o koyuluk bilmiyorm
Mariam2 Sedoshh inşallah canm bende 1 hafta bekilyip olmasa doktora gidip ilaç yazdiririm belirtim bile yok regl için
Abcdfghe Sedoshh bende ovulasyonla ögrendim profilimde sizin gibi başlık açmıştm ordan bakabilirsn resmi vardı.
Sedoshh Abcdfghe maalesef regl oldum bu kadar koyu olmasına rağmen demekki alakası yokmuş neyin nesi o koyuluk bilmiyorm
Innerglow Sedoshh benim de böyleydi ama gebelik testi daha güvenli heveslendirmek istemem çünkü bazılarının yumurtlaması ay da iki kere de olabiliyormuş
Sedoshh Innerglow regliyken yumurtlama olmaz ama neden koyu çıktı bilemiyorum vardır onunda bi sebebi hormonlarla alakalı regli yaklaşırken büyük ihtimalle koyulaşıyor
mommy0806 Ben o şekilde öğrenmedim ama merak edip ovülasyon testi yapmıştım pozitif gördüm baya koyuydu 😊🙏🏼
8143 Sedoshh canm sen bi test tap ben ovulasyon ile öğrendim şun 13 hftalık olduk iyisini al testin 🥰
Innerglow Sedoshh lh hormonu regli günü ve öncesi yapabiliyor yanılma payı yüksek olsun tekrar denersin ümitsizliğe kapılma
prensesinannesii1 Sedoshh ben ovülasyonla öğrenmiştim canım evde test yoktu onla yaptım kıpkırmızı iki çizgi çıktı böyle ve hemen acile gidip test verdim hamileymişimmm ama tabi geç yumurtlama da olabilir