Sedoshh Kızlar bgn 1 gün gecikmedeyim evde gebelik testim yoktu ovülasyon yaptım 2 side çok koyu çıktı böyle bişe yaşayan varmı test yapmaktan yoruldum negatif görmekten ondan almakta istemiyorum yarına kdr beklemek istiyorm
busra2512 Sedoshh bende ovülasyon testiyle öğrenmiştim gebe olduğumu hatta biraz daha silikti sizinkinden. İnşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin 🌺
Sedoshh Eslem2112 beklemek istiyoum negatiftn sıkıldım ama bu bana umut oldu snki gebe olmaynlarda silik mi çıkıyor acba
Cigdems00 Ovülasyon testi lh hormonuna bakar yani yumurtlama döneminizi ordan öğrenirsiniz gebelikte bhcg hormonu aranır ikisi farklı şeyler
Cigdems00 24-36 saat içinde beklenir böyle sizin gibi kopkoyu olduğu zaman ben o şekilde ovülasyona testine göre ilişki zamanını ayarlayıp hamile kalmıştım
Mariam2 Sedoshh bende bugün olmam lazım bildiğim kadarıyla gebelikte yükseliyor yada farklı sebeplerden dolayı oliyior en kesin gebelik testi canm
Sedoshh busra2512 evet bnimki çok koyu çıkmış ama regl olckmışım gibiyim diğer aylar gibi yani doluluğm bgn gelir zten gebe değilsem çnk reglimde pek şaşmaz. 1 gün oynar en çok
Mariam2 Sedoshh inşallah canm bende 1 hafta bekilyip olmasa doktora gidip ilaç yazdiririm belirtim bile yok regl için