OzenMeryem Dceylan34 ameliyattan sonra narkoz vücuttan daha hızlı atılması için bitter çikolata filtre kahve falan faydalıymış ben bitter sevdiğim için bolca yemiştim 😃 bide sütün artsın diye dut kurusu kuru kayısı kuru incirle kendine şerbet gibi yapıp içebilirsin
Su123 Dceylan34 narkozu atmak için ikisi bir arada için ben özeşde yaptım doğumu doktorum pansuman yapıp su geçirmez bant taktı bir hafta takılı kaldı somra kontrolde kendisi çıkardı sürekli yürüyün yürüdükçe daha çabuk toparlanıyor insan
Dilaraa0740 Dceylan34 34+5 ve uyuyamıyorum asla çok yorgunum çok ağrılarım var birde 3 yaş oğlum var sağlıkla gelsinler de gelsinler artık bu bebisler yahuu
Sema_04 Sezeryandan sonra banyo yapacağın zaman su geçirmez bant kullan bence. Yara kuru kalırsa daha çabuk iyileşir. 😌
Mirayy_21 Sema_04 yada yeşil sabunla yaranın etrafını keseleyip öyle su dökersede oda kurutur yarayı daha çabuk iyileşmesini sağlar
Zeynep66_ Sizde benim gibi uyuyamayanlardan misiniz 36+4 haftaligim ve bir kaç haftadır uyuyamiyorum yoruldum artık bir dogsaydi 😔
Dceylan34 OzenMeryem sık verilmesede öğün içinde veriliyor diye biliyorum eltime vermişlerdi oradan hatırlıyorum
twinboymama haziran annesi miyim temmuz mu bilemiyorum, 39+3 teyim ama yengeç annesi olacağım için mutluyum🥲