Kızlar merhaba 13 haftalık hamileyim. Geçen hafta kanamam geldi. Hastaneye gittim uyuşmazlık iğnesi yaptılar. Serum verdiler. Kalçadan bir iğne daha vurdular ama hatırlamıyorum. Neden kan geldiğini dair bisiy demediler. Doktorum Progestan verdi. İç tarafta değil disaridaymis kanamam. Karın ve kasık ağrım da var. Kanamam geldiğinde yoktu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
12. Haftamda kanamam geldi
Canım aynı zamanda bende kanama geçirdim doktor bana da sebep söylemedi serum ve 2 çeşit iğne vurup eve gönderdilrr
Benimde o haftada lekelenmem oldu Canım pembe az az dontorum plesenta aşağıda dedi ikili taramada bi dahakine sor istersen
Damla12345 bendede kanama oldu kese dışında demişti doktorum senin de öyle olablr içerde degl dedğine göre kese dışıdır iğne olarakda proluton depottur genelde kanama için onu yapıyolar
Evet kese dışı dedi. Benim ikili tarama testlerim normal çıktı çok şükür.
Damla12345 Her türlü kanamaya düşük riski olarak bakıyolar. Ben de iki kere geçildim ordan biliyorum. Doktorlar anneyi pek üzmemek için fazla yorum yapmamayı tercih ediyorlar genelde. Ama yaptıkları iğneler genelde progesteron hormonu içeren iğneler, böylelikle rahim ağzında heran gibi açılma olasılığı varsa diye önlem olarak bunu engellemek için yapılıyor, serumlar da sıvı takviyesi için ve magnezyum potasyum gibi yararlı mineral içeriyor yani yine önlem amaçlı vücut korumaya geçsin, düşük olmasın bebek rahimde tutunsun diye.Sen zaten gerekeni yapmış doktora gitmişsin onlar da yapılabilicek her önlemi yapmışlar. Yani için rahat olsun Allahın izniyle devam eder hamileliğin, kanama bende de maksimum 3 gün falan sürüp geçmişti..
Kese dışında olunca ne oluyor. Neden kanamam olduğunu hala merak ediyorum. Kanamam olana kadar herşey normaldi. Şu aralar karın ve kasık ağrım var. Korkuyorum.