SuEr_Tu1512 Atnc Amiinnn aminn🙏 Bende anlamıyorum ki e nabızdan sonuçlara bakıyorum kırmızı olanlar riskli olanlar
Talentedmom Atnc normalde en yüksek 6 olması lazım yüksek benim 56 çıkmıştı antibiyotik kullandım çok kötüydüm bir de bir kaç kez serum yedim ayakta bile duramıyordum
Atnc Talentedmom çok geçmiş olsun bende hiç bir şekilde grip bpğaz ağrısı vs hiç bişey yok 1-2 gün çarpıntım oldu o da geçti şükür başka da hiç bişeyim yok böyle yüksek çıkması o yüzden garibime gitti
Atnc Talentedmom doktor size yatış vs dedi mi yatış demesinden de korktum açıkçası yüksek riskli gebeyim bide ben
SuEr_Tu1512 Ncyncy Merhabadunya Talentedmom Kızlar bu sonuçlar çok mu kötü yaa 🥺 Yorumlarınızı okuyorum hep 40,50lerdeymiş sizlerinki
Atnc Merhabadunya evet özel de doktorum yüksek riskli gebe olunca perinatoloji doktoruna gidiyorum saat geç olunca arayamadım 🥹 test sonuçlarını attım sabah erken saat de dönüş sağlar
duyguanneoluyorr Atnc benimde 75 çıkmıştı baya kötüydüm ama ben bademciklerim apse yapmıştı yutkunmayi bırak nefes bile almak zor geliyordu artık inşallah birşey olmamıştır hiç hastalanmadigim kadar hasta oluyorum hamilelikte
Atnc duyguanneoluyorr siz nasıl atlattınız yatış falan verdi mi doktorunuz yoksa evde antibiyotikle mi
2cocuk2kopek SuEr_Tu1512 maalesef kuzum çok yüksek 🤦🏻♀️ neden bu kadar cep arttı influenza geçirdiğimde bile bu kadar yükselmedi benim
Talentedmom SuEr_Tu1512 crp çok yüksek bakalım doktor ne diyecek gittin mi sonuç için çok geçmiş olsun
SuEr_Tu1512 Atnc Evet doktor çok yüksek hemen antibiyotik ve fitil başladı. Ama fitili ne eczanelerde, ne depolarda bulamadım. Aynı gün idrar tetkiği verdim. Yarın hem sonuç göstermeye gidicem, hem tekrar kanlarıma bakıcakmış