senaaaaaaaaaa Merveofs ben de o özelliklere bakıyorum tam olarak ama kafam karıştı çok model olunca 😭
Merveofs senaaaaaaaaaa ben baştan görseydim mesela joienin bastonlarını tercih ederdim ağırlığını bilmiyorum aslında ama baktığım gördüğüm kadarıyla iyi görünüyor
senaaaaaaaaaa monica50 tamamdır çok sağolun baktım beğendim alacağım gibi duruyor şimdilik 💖 daha fazla da bakmak istemiyorum kafam çprba gibi oldu 😂
monica50 senaaaaaaaaaa rica ederim gerçekten joie öneririm ben ebebekte mağazada görüp almıştım birkaç modeli daha vardı daha uygun fiyatlı olanları da var hepsinin adını bilmiyorum ama bi kadın farklı model almıştı 10 bin falandı biraz boyu kısaydı litetraxa göre biz uzun olduğumuz için bu modeli tercih etmiştik
senaaaaaaaaaa Merveofs ben de şu an joiede karar verdim gibi bi görüp ona göre alacağım artık inşallah 🫶🏻
Girlmama senaaaaaaaaaa fiyati yuksek ama ben bugaboo draginflt kullaniyorum cok memnunum anakucagi da elele amore kullaniyorum ikisinden de cok memnunum
senaaaaaaaaaa Girlmama çok sağolun öneriniz için bütçemi aşıyor ama çok beğendim güle güle kullanın 🙏🏻
Aysglshn maxi cosi leona2 coral 360 aldım tavsiye üzerine aldım herkes çok memnundu puseti de aynı marka oto koltuğu da aynı marka aldık kızaklı araba dışına da çıkıyor 360 derece dönenlerden
Hilaluygnnn Ben de çok kararsızım mesela puset gerekli mi noktasında. Sadece 6ay kullanabiliyoruz. Travel sistemler ağır pusetsiz kabin boy almak daha mantıklı mı acaba.
Aysglshn Hilaluygnnn canım hastaneler pusetsiz çıkartmıyomuş artık birde 10 aya kadar kullanabiliyor bizdeki
senaaaaaaaaaa Hilaluygnnn katlandığınfa çok yer kaplamaması önemli bence ya . Bir de hastaneden çıkışta sonrasında arabada 6aya kadar puset şart. Evet az kullanılıyor ama lazım :(