Yenianne3754 Merhaba İstanbul Avrupa yakasında son zamanlarda ikili tarama testi yaptıran oldumu acaba yaptırdıysanız ne kadar tuttu bize bu gün 715 TL fiyat verdiler. Sizce normal mi teşekkürler şimdiden
Serpilerciyas Yenianne3754 ben kayserideyım özel hastaneye gidiyorum, ikili test için kan verdim ve85 tl ödedim
Merve Ben avrupa yakasındayım. Reyap hastanesi 140 tl verdim. Söylediğiniz fiyatlar çok uçuk bence baska bir yere yaptırın.
Yenianne3754 aysecam neredesiniz ve hangi hastane acaba? Kbra89 nerede hangi hastane Acaba Pdr nerde hangi hastane acaba
Merve Yenianne3754 Yenianne3754 ve hiç normal değil. Alt tarafı kanda 2 hormona bakacaklar. Ense kalınlığı ve burun kemiği de gayet görülebiliyor ultrasonda. Farklı bit şey yok yani
denizannee Yenianne3754 fazla yüksek bir rakam. Üsküdarda zeynep kamil hastanesinde yaptırdım gayet de ilgililer sadece randevu bulabilmek zor biraz onun dışında herşey aynı
Seherr denizannee canım zeynep kamilde hangi doktora yaptırdın ve kan tahlili sonucun ne zaman çıktı bende haftaya gidicem inşallah
JrK Bende İnternational Acıbadem de yaptırcam da ne kadar ödeyeceğim bilmiyorum ama pahalı bi test diye duymuştum.senin hastane hangisi?
Mutsuzmusunuz Merhaba bence bu testleri özel hastaneler yerine devlet hastanelerinde yaptırın. Ben istanbuldayım şişli Etfal’de yaptırdım beş kuruş ödemedim yazık günah
Dondu01 Yenianne3754 fiyatı çok bence başka hastanede yaptır sonucunu doktoruna göster yine. zaten bi kan veriyorsun başka bişey yok
Yenianne3754 Ecmbalci ne zaman yaptırdınız acaba biz levent hastanesinde sorduk bu fiyatı aldık çünkü
GozdeCemre Yenianne3754 bu fiyata ikili tarama testiyse ayrıntılısı ne kadardır kim bilir çok pahalı ya altı Üstü bir kan alıyorlar yazık günak verilen paraya nekadar durumun var SIKıntı yoksa bile yolda kazanılmıyor para uçmuşlar attık hastaneler