Ezgi3545 thoughtcatalog kullanılıp kullanılmaması bi seçenek ama dahil diye biliyorum bi de iki gün kalınıyormuş
Tontisinannesi thoughtcatalog haftaya inşallah doğumum ben de şık bi lohusa takımı almıştım onu kullanmayı düşünüyorum şal aklımda olsun dependleri de aldım kahveye ihtiyaç oldu mu bir de tek gece kalınıyor ya kaçta girip kaçta çıktınız makyajı kendiniz mi yaptınız
thoughtcatalog Tontisinannesi ben granül kahve götürdüm bide kettle. İki kez içtim ama baş ağrım olmadı. Sabah 7 gibi girdim ertesi gün 3 gibi filan taburcu ettiler. Gaz çıkarmanız gerekiyor çıkarmayınca süreç uzuyor. Kalktığınızda dik bir şekilde hızlı adımlarla koridorda yürüyün. Makyajı kendim yaptım hatta duşu bile neredeyse desteksiz aldım
Tontisinannesi S thoughtcatalog sabah 7 gibi girmeyi siz mi istediniz kahve almayı düşünüyorum, gaz çıkmazsa diye korkuyorum bir gün önce hafif şeyler yemeyi düşünüyorum , maşallah iyi toparlamışsınız darısı başıma inşallah ilk doğum muydu?
dndkksal Tontisinannesi gaz cikarmazsaniz lavman veriliyormus, gaz çıkaracağım diye cok da sıkmayın kendinizi. Sadece dikis yeri gerilmesin diyeymis. Dedim bu gaz neden bu kadar onemli 😁
thoughtcatalog Tontisinannesi kutlama yemeği ertesi gün öğlen geldi. Doktorumla karar verdik saate. Gaz çıkaramamaktan korkmayın lavman verirler ama dik ve hızlı adımlarla yürürseniz çıkıyor zaten kendiliğinden. Ben lavman istemediğim için gaz çıkarmam gerektiğini hissettim kendi kendime. Bi gün önce ben yemek yedim ve sabah tuvalete çıkıp gitmiştim hastaneye. İlk doğumumdu evet umarım siz de kolaylıkla atlatırsınız
thoughtcatalog Ezgi3545 Kayseri’de dahil değildi. Epidural takılırsa 72.500 ondan kaynaklı olabilir zam da gelmiştir tabi