Mommyy_y Kızlar 33+2 yim doktor kontrolümüz vardı bugün , bebişin kilosu 2.600 gram dedi . doktor önde gidiyor dedi bu hafta aralıgında olan gebişler bebeğin kilosu kaç ne durumdasınız
Kayzennn Mommyy_y 32+5 de 2200 du ama doktor 33 34 hafta ile uyumlu demişti haftaya randevum var 35 olacaz
Miraaaaam21 Mommyy_y önde olması sorun mu ? Doktor bunun ile ilgili birşey dedi mi ? Buna göre bebeği erken alırlar mı anne karnından? Ya benimde 3 gün önde gidiyor ama 1 ay oldu kontrole gidemedim
Talentedmom Mommyy_y 32 haftalığız 1 hafta gerilemiş ben çok hasta olmuştum ondan kaynaklı inşallah kilo alır napcan bilmiyorum
Meri3535 Mommyy_y 33+5 bugün gittim 2500 kg bebiş. Hep 2 hafta öndeydi zaten aynı şekilde önde devam ediyor.
byz12nur esalman bana da 32 de 1800 gr demişti karın çevresi 3 gün geri çıktı sanırım bizim bebişler biraz minyon olacak 🥲 çok fazla iştahımda yok benim malesef Şuan 33 oldum haftaya kontrolüm bakalım
Bonnusimo Mommyy_y 34 haftalığım bugün bakıldı 2500 20.haftadan itibaren hep 3 hafta öndeydi ve beslenmeme dikkat etmemi söylemişti doktorum ikinci gebeliğim ilki normaldi bundada normal olabilsin diye hamurişi ekmek vs azalttım düzene girdi bir hafta önde şuan erkek bebekler bi tık daha iri ve kafa çapı büyük oluyormuş. Eskiden olsa ay ne güzel kilosu iyi önde olsun diye düşünürdüm ama bi doğum yapınca tırstım çok kilolu olmasın doğum daha kolay olsun diye bakalım sağlıkla gelsinler insallah
Beyzaaldemir cauuv1 valla iyi mi bilmiyorum kafası da 2hafta önde gidiyor mecbur sezaryene dönmem umarım
esalman byz12nur benim bebiş içinde en başından beri minik diyor doktorum. Geçen hafta korkuttular beni biraz besleyen damarlarda sorun olabilir diye 2 hafta geri denmişti o zaman. Haftaya kontrol senin elinden gelen sadece beslenmek dedi doktorum. Bi hafta boyunca sürekli bişeler yedim 😂 ama başardık kilo almayı buna şükür