Bir gece önceden hafıf bıseyler yıyorsun gece 12 den sonra da hıcbısey yemıyorsın sabah 7 de girişimiz oldu odaya çıktık ailece orda olundugu ıcın hemen eşyalarımı yerlestırdıler hemsıre geldi kıyafetlerı verdi gıymem ıcın eşim giydirdi hemen sonra yatağa uzandım damar yolu ıcın geldıler eşim yapsın dedım tamam dedıler esım damar yolumu açtı ki bence spınalden daha çok acıdı 😁sonrasında 8.00 de dr um geldı hadı gıdelımmı dıye benı amalıyathaneye aldılar hepsı tanıdık dı espırı ıle aldılar ama bende bır korku başladı anlamsızca sonra ıgnem yapıldı hıssetmedım desem yerıdır usandırdılar benı esım elımı tuttu arkadaşları konuşturdu benı sureklı ama ben panıkledım o yüzden kızım tam çıkacakken sedasyon ıle uyutmak zorunda kaldılar benı kacırdım o anları babası kordonunu kesmıs yanıma koymuşlar resımler cekılmış herkes gülüyor eglenıyor bende baygın keşke daha sakin kalsaydım sonra odaya çıkarken uyandım degısık bısey kapıda herkes benı beklemıs hıcbısey hıssetmıyordum hemen kahve ıcmeye başladım ılk ayağa kalkış zorluydu benım ıcın canım acıdıkça esıme bagırmısım allah razı olsun hep gülmüş takılmamış bıle bana sonra yemek ıcın hafıf şeyler getırıyorlar ben yemedım yıyemedım nedense sadece kahve su meyve suyu ıctım zaten sureklı serum verdıler geceye doğru daha ıyıydım sureklı yurutmeye geldı hemsıreler kalkmak ıstemedım o arada kızımdan topuk kanı almaya geldıler ya kızımı alıp goturduler esımde gıttı bana ıstersen gel dedı baktım ağlıyor kızım o an kalktım yataktan tek başıma gıttım odaya kadar sana tavsıyem evet bol bol kahve su meyve suyu iç ve bol bol yürümeye çalış yanına kesınlıkle depent al ve bıkac gecelık pıjama tarzı şeyler al