Ozgenurribo Kızlar ilk sonuç 23.25 di Bugün bidaha verdim 31.99 çıkmış yanında pozitif yazıyor güzel yükselmiş mi hamile miyim elim ayağım titriyor🤭❤️
Yakamoz20 Ozgenurribo %60! Göre 37 çıkmalı ama verdiğiniz saat tarih ve kurum aynı mı oda önemli diğer türlü az artmış 2 gün sonra tekrarla
[silindi] Ozgenurribo bazı doktorlar %33 artışa kadar normal kabul görüyor ama zaten çok başında değer, sizin yerinizde olsam hamile gibi dikkat eder, hamile değilmişim gibi beklerim biraz daha 🧡 sürekli kan vermek strese sokacaksa haftada 1 verin derim
2Princess1Mom Ozgenurribo 2 güne göre biraz az artış olmuş. Sağlıklı bir gebelik için 2 katı yada en az %60 artması gerekiyor. 2 gün sonra tekrar verin. Güzel yükselir inşallah. 🥰🤲
Ozgenurribo Dadas yani kimyasal gebelik olabilir diyen var modum düştü biraz az yükselmiş geç döllenmim ve şuan küçük olma ihtimali de var
Alpker Normalde 2 günde 1 ya ℅60 artması (36)ya da 2 katına çıkması gerekirdi biraz yavaş artmış ama inşallah sağlıklı ilerler 2 gün sonra tekrar verin
Ozgenurribo 2Princess1Mom şimdi ne yapsam bilmiyorum 3. Kanı da mı versem direk doktor muayenesine mi gitsem bilemedim gitsem de kese görünmez ne yapacağım ben yaa
2Princess1Mom Ozgenurribo Aynı yerde mi verdiniz kanı? 3. Gerekirse 4. Kanı da verin takip edin. Kimyasal ise düşüşe geçecektir zaten. Umarım değildir sağlıklı bir şekilde yükselir 🤲
2Princess1Mom Ozgenurribo Anladım dediğim gibi tekrar aynı yerde 2 gün arayla kan verin. Hayırlısı olsun inşallah. 🤲❣️
Ozgenurribo [silindi] çok güzel yazmışsını çok teşekkür ederim haftaya vereceğim ya da doktoruma gidip bi konuşacağım