Gmznr06 Merhaba kızlar benim adetime 10 gün var ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı 2 tane daha yaptım onlarda aynı çıktı bı tanede normal gebelik testi yaptım onda çıkmadı sizce hamilemiyim adetime daha 10 gün var bu durumu yaşan varmı
asil15 Gmznr06 adetlerin duzenliyse çok erken değilmi canım iliski ve yumurtlama üzerinden 10 yada 12 gün geçmesi lazimki dollenme olup pozitif gostersin
Talihkusu6666 Gmznr06 benimde Adetim 3-4 Temmuz, bende Beta ile ögrendim Testler negatif cikiyor.. beta 11.38 cikti bendede, kan yaniltmiyor sizde kan verin
Nibozog Gmznr06 gebe kaldığım ay erken yumurtlama görmüştüm 6 gün önce normal testle öğrendim. Eğer erken yumurtlamaysa erken testle doğru çıkmış olabilir canım 4-5 gün daha sabrette öyle sevinelim 😍
Gmznr06 BurcuMusti3107 göğüs ağrım çok var bundan dolayı bu gün sabah 9 da 3 tane test aldım çıkmaz sanıyordum ben 5 senedir bekliyorum normal adet Belirtisidir heralde dedim ama çok şiddetli ağrıyor göğüsüm aman yapım ne kaybederim ki dedim direk silik bir şekilde gözüktü hepsinde hiç bekletmedi bile
demom Benim de 9 gün var. 8 Haziran da regl olmuştum siz ne zaman regl olmuştunuz ? Birde hangi markaların testini yaptınız
Gmznr06 asil15 bende şaşırdım daha 10 gün var adetime ama 3 testte aynı sonucu verdi ilkine inanmadm diğerlerini de yaptım onlarda aynı çıktı şok oldum hala şoktayım
ug_fa-3diplomalianne Gmznr06 bence hemen git kan ber canım yani idrarda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar Rabbim mutlu haberle sevindirsin seni
Mihrasina_ Gmznr06 ay geçen ay bendede böyle aynı silik çizgi çıktı nimo markaydı ve gebe değilmişim çok üzülmüştüm hemen gidip kan ver inşAllah sende vardır yani testlere bakınca var görünüyor ama bazen hayal kırıklığı yaşatıyor testler
BurcuMusti3107 Gmznr06 bende ovülasyon testi almıştım onun içinde normal kaset test verdi yaptım çıkmadı kendimi çokta heveslendirmek istemiyorum ama hayırlısıyla geçer inşallah çok merak ediyorum
Elifsugencdal Gmznr06 hamilesin canım benim gözün aydın sgalikla kucağına al inşallah benimde göğüslerim çok ağrıyordu bende test yaptım silik çıkmıştı
Gmznr06 Slmcnmyeniben ama kuzenimde bu testle öğrendi hatta ikizleri olcak şuan 28 haftalık oldu onun