ozlmakmhmt Yakamoz20 çatlama ne bilmiyorum valla 🫣 ama ben iki gebeliğim de de bu şekilde yaptım haftasına test yaptım öğrendim ve ilk haftadan sabah bulantılarım başladı şimdide aynı
ozlmakmhmt Slmcnmyeniben inşallah öyledir ama olmamisi için hiç bir sebep yok ikisinide çok kolay hamile kaldım
Salise2 47Umudum47 şuan aynı dediğiniz durumu harfiyyen yaşıyorum. Ben de iyi bi test alıp yarın sabah tekrarlıcam.
ozlmakmhmt Mariam2 tamam canım ne gelirse Allah’tan her canlının nasibi rızkı peşinden gelir gelsin bakalım 🥰
ozlmakmhmt @Mariam2 @Sezei @Siyahbeyaz_ pozitif 1-2 haftalık dedi yani 7 günde sonuç çıkıyor kizlar benim oykumde hep silik hamilelik testlerim
Siyahbeyaz_ ozlmakmhmt hayırlı olsun kuzum inşallah. 🤲🏼❤️Sanırım bende hamileyim yarın kan vericem mide bulantım ve lekelenmem var 🤲🏼adet gördüm ama ilk gün çok geldi ikinci gün azdı. Bakalım yarın belli olacak
ozlmakmhmt Siyahbeyaz_ sağol canım sanada şimdiden hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum rabbim gönlüne göre versin ben de lekelenme gördüm ama adet görmedim betam bir tık yüksek çıktı yarın tekrar vericem düzenli artacakmi bakacaklar 😊