ozlmakmhmt 19 Haziran yumurtlama günümdü 7 gün sonrada test yaptım biraz meraktan acele ettim testim silik iki çizgi çıktı?
Mariam2 Yanlma da olabilar yurtlamadan 7 gün sonra test yaptım. Ve Pembe çizgi çıkardı ve negatif çıktı ozlmakmhmt
Yakamoz20 ozlmakmhmt benimde 19 haziran çatlama gördüm dün akşam kan verdim 0.28 daha kana geçmemiş belirtin var tuttuğunu düşünüyorum pazartesi vericem kan
Sezei Canım 1 haftada anca döllenme oluyor kurban olayım yapmayın kana geçmeden idrara nasıl geçsin çok erken daha en az bak en az yumurtlamadan 2 hafta sonra belli olur önce kan sonra idrar hem strese girersin şimdiden başlarsan kendine yazık
ozlmakmhmt Sezei Allah’ın gücüne gitmesin ama zaten istemiyorum eşimin ısrarıyla oldu istemiyorum dediğimde alınganlık yaptı kırıldı biraz dayattı yıl içinde fazla ilaç kullanınca bana yan etki yaptı onun çilesini cekincede eşim ilacda almaya yanaşmadı yani inşallah değildir.
Salise2 ozlmakmhmt bu testin markası ne? Böyle birgebeningülüğü kaset testi yaptım şimdi benim de gölge gibi bir çizgi belirdi. Acaba var mıdır
47Umudum47 Salise2 bir gebenin günlüğü adete kaç kala yaptın ben çatlamadan 10 gün sonra yaptım çıkmadı bekliyorum daha
ozlmakmhmt Salise2 first test istedim bunu verdiler sordum 7 10 gün içinde çıkar varsa gebelik dediler
ozlmakmhmt Mariam2 umarım yoktur 🫣 iki tane var biri daha 3 yaşında diğeri 6 ve aşırı hareketli çocuklar 😁
47Umudum47 Salise2 benimde çok vardı erken büyüdü yumurtam çatlatma iğnesi yaptırdım 10. Gün yaptım 10 gün vardı adetime daha awox aldım yarın sabah onu yapacam 5 kalmış olacak
Salise2 47Umudum47 şuan aynı dediğiniz durumu harfiyyen yaşıyorum. Ben de iyi bi test alıp yarın sabah tekrarlıcam.
Mariam2 ozlmakmhmt ozman gönlüne göre olsun canm benim 2 buçuk yaşında değer 8 ayilik ve 3 istiyorum 🤭
ozlmakmhmt Yakamoz20 çatlama ne bilmiyorum valla 🫣 ama ben iki gebeliğim de de bu şekilde yaptım haftasına test yaptım öğrendim ve ilk haftadan sabah bulantılarım başladı şimdide aynı