EsoMom_ Eruveydaozcan hiç bişey yaptırmadım ikili tarama down sendromlu olup olmadığına bakılıyormuş bende istemedim ondan ama önceden ölü şovunun olduğu için doktorum detaylıyı zorunlu yapalım sana dedi öyle detaylıyı bekliyorum
gozde91 Kızlar bende aralık ortası doğum yapacağım 15.hafta içindeyim. Hala hareketleri hissetmiyorum 2.gebelik hisseden var mı acaba
EsoMom_ aise_kazan benimde erkek geçen gün farklı bi kadın doğuma gitmem gerekti orda da renkli vardı net bi şekilde emin olduk 😀😀😀😀
havakcdl-48 EsoMom_ benimde kısımdaki gibi işlemiyor hoc bir durum eşim devamlı Bi tuhaf oldun diyip duruyor bende oğlun senin gibi cins olacak büyük ihtimal diyip geçiyorum
EsoMom_ havakcdl-48 öyle deme kız onu sonuçta kaynana değil sen buyutuceksin sen alıştırırsın o çocuğu kocana benzemez 😀😀😀😀 Kendimce umudum bu şekilde kaksskskk
havakcdl-48 EsoMom_ ben ufak ufak hissediyorum ama kast ettiğim hamilelikte bizi bile farklı farklı etkilemeleri
Kkksss Akrep burcu erkeği olacak benim çocuk. İçimde 1.5 hafta tutabilirsem yay da olabilir bakalım kısmet 😅