Oluyorumanlsana Bende 14 Aralık görünüyor 15+5 pazartesi kontrolüm var çok heyecanlıyim ya cinsiyeti net öğrencem 13+3 te kıza benziyo dedi
Oluyorumanlsana Bide kızlar bişi sormak istiyorum ben şuan, 15+5 im bu 4 aylık hamilelil oluyor dimi internet tem bakimca 16 yi bitirince 5 e girmiş oluyorum öyle mi
EsoMom_ Oluyorumanlsana valla o çok karışık o yüzden 16 4 20 5 diye kendime göre sayıyorum doktorun hesabı zor 😀😀😀
Eruveydaozcan Oluyorumanlsana 1.Ay: 1-4 HAFTA 2.Ay: 5-8 HAFTA 3.Ay: 9-14 HAFTA 4.AY: 14-17 HAFTA 5.Ay: 18-22 HAFTA 6.Ay: 23-27 HAFTA 7.Ay: 28-31 HAFTA 8.Ay: 32-35 HAFTA 9.Ay: 36-40 HAFTA bi yerde böyle görmüştüm hesaplamayı
havakcdl-48 EsoMom_ benimde kısımdaki gibi işlemiyor hoc bir durum eşim devamlı Bi tuhaf oldun diyip duruyor bende oğlun senin gibi cins olacak büyük ihtimal diyip geçiyorum
EsoMom_ Oluyorumanlsana insanın kafasını yoruyor vallla 😀😀 Bana da burda herkes kız dedi iyi tahmincilerin neredeyse hepsi ama erkek çıktı 😀😀
Eruveydaozcan 13+3 te kız gibi demişti Fetal dna yaptırdık orda netleşti 23 Aralık gösteriyor doğuma Kızçem geliyor heyecanlıyım 🥹♥️
EsoMom_ Eruveydaozcan maşalllah :) ücret ne dediler size bize çok söylediler ondan yaptırmamıştık biz
Eruveydaozcan EsoMom_ Ay gerçekten çok demişler burda da yüksek söyleyen firmalar vardı sanırım bölge ve firmadan kaynaklı değişiyor fiyatlar