Merveliya sarellem55 bende şuan hastanedeyim Banada geçen hafta öyle demişlerdi birazdan tekrar görüşecem
sarellem55 @Merveliya eşimin İş yeriyle anlaşmalı bi hastane ama doğum için geçerli değil dedi muayene ücretlerine de zaman gelmiş dogumdan sonra faturayla ssk Dan ücret iadesi talep ediliyormuş onu deniyecem
Suavage_mom Elokalay valla mükemmel ben 20 gün önce ikizlerime doğum yaptım. Gözü kapalı tavsiye ederim. Kendisi zaten hastanenin baş hekimi. Sürecim sorunsuz geçti
Elokalay Suavage_mom Suavage_mom özel Rami hastanesindeki serdar bey den bahsediyorsunuz deil mi ?İyi ya çok sevindim ikizlerinizi sağlıkla kucağıniza almanıza 🙂 inşallah bende tercih edeceğim orayı.Çok maliyetli oldu mu size ücretler nasıldı? 🙏♥️ Benim zorunlu sezeryan olucak açık miyom ameliyatı geçirdim
Suavage_mom Elokalay evet özel Rami hastanesi Serdar Başaranoğlu toplamda 45 bine mâl oldu gözü kapalı tavsiye ederim
Merveliya Elovee merhaba birşeu soracaktım gece doğumunuz başlamış Ayşe hoca gelmiş hemen sağolsun. Bunun için ekstra fiyat aldılar mı. Bazı hastaneler mesai dışı medipol mega ekstra 19 bin ücret istiyor burasıda istiyor mu acaba
Elovee Benden almadılar şuan durum nedir bilmiyorum tabi. 19bin mi neredeyse bir doğum ucreti kadar fazla peki dogum icin verdikleri fiyat nedir bilginiz var mi
sarellem55 @Merveliya hadi hayırlısı sağlıkla gelsin benden 2 hafta öndesin tecrübelerini bekliyorum 🌸
seymadurgut Merveliya merhaba ben de ayşe elçin hocaya gidiyorum şu an daha 8 haftalıgız o yüzden yine arastırmaya da devam ediyorum. siz genel olarak memnun musunuz?