Mervegndgdu Doktorum doğum tarih aralığımda burada olamayabilir doktor için bu hastaneye gelmiştik ama doktorda yoksa ekip ebe vs onlar için yinede bu hastanede mi kalmalıyım istanbulda uygun fiyatlı başka hastane mi bakmalıyım????
Suavage_mom Mervegndgdu ben de Kağıthane’de oturuyorum ama özel Rami hastanesi dr Serdar başaranoğluna gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim hem de fiyatı da çok uygun muayene ücretim 1200 tl sgk lıyım
Merveliya Beyzaltnbs normal 40 sezaryan 50 dediler bir ayda 15 bin zam yapmışlar fiyatlara bide ara zam bu kadar olur mu.
Elokalay Suavage_mom merhaba Serdar bey den memnun musunuz ? Ben şuan devlete gidiyorum ama doğumumu özelde istiyorum.Sizce nasıl bir doktor tavsiye eder misiniz ?
sarellem55 @Mervegndgdu merhaba bende o hastaneye gidiyorum doğumu orada yapacağım inşallah siz hangi doktora gidiyorsunuz
Merveliya sarellem55 doğum için fiyat aldınızmı temmuzda değişti fiyatlar bana normal 40 sezaryan 50 dediler. Çok fazla geldi zam herkesede farklı fiyat veriyorlar neye göre anlamadım. Siz aldınızmı alınca yazar mısınız. Kazıklanmak istemem doğrusu
sarellem55 @Merveliya hayır temmuzdan sonra fiyat almadım perşembe muayeneye gideceğim sorarım tekrardan Cem bey için
Merveliya sarellem55 bende perşembe gidicem tekrar fiyatı konuşacam alınca yazarsanız sevinirim bende yazarım 😊
Suavage_mom Elokalay valla mükemmel ben 20 gün önce ikizlerime doğum yaptım. Gözü kapalı tavsiye ederim. Kendisi zaten hastanenin baş hekimi. Sürecim sorunsuz geçti
Merveliya sarellem55 ben geçen hafta gitmiştim bu hafta yine çağırdı kontrol diye almadım randevu ama yarın arayım ne olur ne olmaz 😂 öğleden sonra 3-4 gibi alırım
Elovee Merveliya merhabalar kac haftalik hamilesiniz hangi doktora gidiyorsunuz acaba önerir misiniz❤️
Merveliya Elovee 33+5 oldum. Ayşe elçin hocaya gidiyorum kağıthane Kızılay’da çok tatlı bir doktor. Ben memnun kaldım ona gidip doğum yapanda çok memnun kalan var bende araştırıp gittim zaten ☺️
Elovee Merveliya ilk doğumumu ayşe hoca yaptırmıştı benimde. Gece suyum geldi hastane evimin dibinde olmasina ragmen benden önce pijamalariyla hastanede olmuştu. Ama bir kitle durumum var ona pek mudahale etmedi o sebeple aslinda doktor degistirmek istiyorum
seymadurgut Merveliya merhaba ben de ayşe elçin hocaya gidiyorum şu an daha 8 haftalıgız o yüzden yine arastırmaya da devam ediyorum. siz genel olarak memnun musunuz?
Merveliya Elovee ya neden müdahale etmemeiş ki normalde bilgi verip senin kararına göre hareket etmeli. Orda Cem hoca sanırım oda aşırı övülüyordu ben hep erkek doktora gittim kadın doktor deneyimlemek için Ayşe hocaya gittim ilk yoksa Cem hoca için hastane değiştirenler bile var.
Merveliya Elovee merhaba birşeu soracaktım gece doğumunuz başlamış Ayşe hoca gelmiş hemen sağolsun. Bunun için ekstra fiyat aldılar mı. Bazı hastaneler mesai dışı medipol mega ekstra 19 bin ücret istiyor burasıda istiyor mu acaba
Merveliya sarellem55 bende şuan hastanedeyim Banada geçen hafta öyle demişlerdi birazdan tekrar görüşecem