Cansutkbs Ve bende doğurdum ❤️😍 Allah olmayana nasip etsin inşallah o kadar mutluyum ki🙏kızıma kavuştum cennet kokuuma kavuştum😍❤️ 37+5 3040 gr 48 cm bi maşallahınızı alırız 😍❤️
Sevdaliza Öncelikle bahtı açık olsun güzeller güzelinin sağlıkla yaşasın inşallah ❤️❤️ 16+4 haftalık hamileyim ve kızımın adının Liza olmasını istiyorum herkeste bi dert Liza olacak diye sanki onlar doğuracak neymiş efendim köpek ismiymiş 😡😡 sana tuhaf tepki veren oldu mu ve anlamını ney buldun Liza’nın? Allah yemin etmiştir diyo ben araştırdığımda??
Cansutkbs Sevdaliza evet canım allaha yemin etmek 🙏kımseyı takma hemsıreler doktorlar bayıldı ismine😘😘😘 bnde koy cunku duyan herkes aaaa diyo
Sevdaliza Cansutkbs ben zaten koyacam ama biricik kaynanam ve görümcem eşimi doldurmuş köpek ismi koyacak çocuğa başka isim mi bulamadınız diye anlamı bile yokmuş vs vs 😂😂 bence kendileri doğurup anlamlı isim bulsunlar demi 😂😂
EzgiDurdu Cansutkbs merhabalar hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün bebişinizi 😍 37+5 te kendisi mi gelmek istedi yoksa siz mi seçtiniz tarihi 🙏🏻❤️
Cansutkbs EzgiDurdu ben istedim canım 19.02.19 kilosu uygunsa bu tarih olsun dedim dr da sıkıntı cıkarmadı sağ salim kucağıma aldım kızımı 🙏
Selinnnce Cansutkbs hayirli olsun saglikla buyusun insallah Allah size bagislasin :) ismine bayildim bu arada muhtesemm. Sonda korktugun gibi biseymiydi acittimi?
Kulol Cansutkbs maşallah bende 20 gun önce 37 +5 de sezeryanla doğum yaptim 2705 doğdu kızım çok tatlılar ya rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
Aycanay Cansutkbs maşallah Rabbim analı babalı büyütsün canım 😊 bide bi sorum olcakti size bnde 37. Hafta içindeyim ve bi takım ağrılarım oluo siz hangi belirtilerle doğumunuzun olacağını anladiniz
Cansutkbs Aycanay ben sezeryan oldum canım 37+5 de kendim istedim kilosu uygundu bu tarihi ben istedim yanii❤️