asena9 Ark yok kız ikinci bu , ilkini de 22 kiloyla bitirmiştim tabi kısa sürede verdim geri o yüzden takmıyorum gebelik bana yarıyor 🤣🤣
Ark Nevin35 ilk gebelikte zayif kaldiysaniz kilo kacinilmaz doğum sonrasi dikkat ederseniz verirsiniz lohusayim emziriyorum diyerek yerseniz hapi yuttunuz o zman kaliyor zor gidiyor
Ark Sekerparem999 maşallah bacim zayif kalinca hizli aliniyor dogum sonrasi dikkatli olursaniz çabuk verirsin
Ark ilaydayaprak aman bacim dikkat et sonra sen uğraşacaksın bebek 3 kilo doğuryor gidende kilo olmuyor öyle 10 kilo gitti hemen diyenlere inanma
Ark Anneyim6 kilo vermek iyi değil gebelikte doktorunuz söyler zaten 3 ay sonrası bebek için riskli ne dilediğinize dikkat edin derim sağlık yerinde olsun gerisi gelir gider
Anneyim6 Ark bebekte sorun yok canım iştahsızlık var günde 3 defa istifra ediyorum yediğimi çıkartıyorum normal yani kontrol altında 4. Gebeliğim 😉
Denizsudnz imcakir benim tüp bebek ile oldu tedavi vs sonrası gebe olduğumı öğrendiğimde 77 idim şuan an itibariyle 84 ve doktorum aşırı kg takıntılı günde 1 saat yürü dedi yeme diypr kesinlikle 1 saat yürüdüm bir haftadır hareket edemiyecek kadar bel ağrısı yaşıyorum imcakir
imcakir Denizsudnz bende 75 ile kaldım 83 tüm geçen hafta Ben yürüyemiyorum mesela Ağrı yapıyor Sağlıklı beslenmeye çalışalım yoksa spor yürüyüş zor
Htc4345 HavvaM0806_ aynenn bnm doktor da kilo takıntısı olan biri bnde dikkat ediyorum elimden geldikçe bebek ne kadarlik oldu
Denizsudnz Madamebubu doktor seçimi çok önemli benimde doktorum çok kg takıntılı ikiz gebeyim 19+4 28 haftaya kadar kg alma dedi bence bu imkansız her gittiğimde sürekli kilodan bahsediyor bu sefer gittiğimde rahatsız olduğumu dile getireceğim