imcakir Ofinisss inşallah 10 kg ile tamamlarız ne diyim🥹😂🥲 Varis çorabı vs doktorla görüştünüz mü Bende oturarak çalışıyorum ama sürekli yürümeye ayaklarımı kaldırmaya çalışıyorum iş yerinde
Ofinisss @imcakir malesef bizim departmanda kalkmak hareketlilik çok mümkün değil :( inşallah da kendi adıma sanmıyorum
gevseyenanne Gokceegee vajinal doğum yapabildiniz mi peki? Beni hep korkutuyorlar da bu şekilde kilo almaya devam edip hareket etmezsen doğuramazsın diyorlar. Merak ediyorum gerçekten kilo alımıyla doğurma kolaylığı arasında bağlantı var mı diye
HavvaM0806_ Htc4345 tebrik ederim gerçi bende çok fazla şeker tuketmemeye çalışıyorum ama aldım nedense inşallah bundan sonra almam Allah’tan zayıf hamile kaldim
Zehrasan Ark ilk 4 ay 6 kilo almıştım sonra ipin ucu kaçtı 32 haftayım + 15 kiloda kaldım 3 haftadır almamaya gayret ediyorum dengeli gitmeye çalışıyorum
Minisotu Ben mesela 53 ile hamile kaldım 51 e düştüm şimdi 57 kiloyum. 6 kilo almış mı oluyorum 4 mü kafam karışıyor
ilaydayaprak Kızlar rekor bende sanırım maalesef. 10. Haftayı yarıladık 9 kilo aldım🙈 Ama bir iştah var bende sormayın hiç midem bulanmadı çok şükür ama çok yiyorum.
Ark ilaydayaprak aman bacim dikkat et sonra sen uğraşacaksın bebek 3 kilo doğuryor gidende kilo olmuyor öyle 10 kilo gitti hemen diyenlere inanma
Emelcannn Ark 26+1 ve 8 kilo aldım daha fazla alırdım ama ilk 3 ay mide bulantısından 2 kilo verdim 😂
Ark Sekerparem999 maşallah bacim zayif kalinca hizli aliniyor dogum sonrasi dikkatli olursaniz çabuk verirsin
Nevin35 Ark ahhh ahhh çıtı pıtı bir kız iken daha 26+4 haftada 12 kilo aldım sonuç hiç iyi durmuyor 😫
Ark Nevin35 ilk gebelikte zayif kaldiysaniz kilo kacinilmaz doğum sonrasi dikkat ederseniz verirsiniz lohusayim emziriyorum diyerek yerseniz hapi yuttunuz o zman kaliyor zor gidiyor