GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol kuzum işte dün gittim kanala girmemiş yukarıda daha normal şimdilik bakalım kızım hastaydı 2 gün hastanede kaldık evdeyiz şimdi
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom şükür bizler için riskli haftalar geçti hayırlısıyla gelsinler 🤲🏻 yaa neyi var prensesin şimdi nasıl
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi çok şükür canım geldik sona allahın izniyle salgına yakalandı Kuzum yaa kan değerleri hep düşmüştü
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom cocuklar hasta olmasın ya bide hele böyle hamilelik olunca geçmiş olsun kuzum artık sıra bebişlerin gemesinde🥰
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi enfeksiyon var vücudunda yavrum çok sağol şuan evdeyiz yatıyor bunada şükür iyi
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Rabbimin izniyle iyi olur inşallah salgın demekki kıyamam cocuklar hasta olmasın valla🥺
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi inşallah aşkım evet salgın var yani çocuğu delik deşik ettiler hep kan serum takmaktan bende stresten doğuruyodum bugün az daha tansiyonum çıkmıştı
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom o kan alma varya nasıl zor nasıl dayanamıyorum dikkat et az kaldı zaten bu aralar hepimiz her an doğum yapabiliriz 🥲