GirlandBoy_Mom Kızlar dün böyle çıktı nst 36+5 im doktorda sancının olması iyi dedi şimdilik normal doğum ama düzenli sancı sanki hafif düzeyde yada benmi yanlış anladım
cerengeredeli GirlandBoy_Mom hafif hafif olması güzel açılmayı destekliyorda benim 100 leri aştı ona rağmen acilmam yok. Cuma günü sezeryan planliycaz nst de sorun çıkmazsa. Hakkımızda hayırlısı olsun
DarkLuna GirlandBoy_Mom ufak ufak sancıların var canım dikkat et şimdilik cogalmasin bir hafta bile kalsa iyi olur bebek için bugün benimde nst de sancılar yine çıktı post açtım bı baksana orayada
GirlandBoy_Mom Mavili1480 ah evet az kaldı senin kuzum heyecan dorukta 🥰benimki kanala girmemiş 36+5 im şimdilik normal bakalım ama sancım oluyor ara ara
GirlandBoy_Mom deletedmom43191 evet hafif var dedi doktor olması iyiymiş sona geldin artık dedi normal bekliyoruz bi aksilik olmazsa kanala da girmemiş daha bakalkm
T-159 cerengeredeli aa peki den hissediyor musun canım sancı yoksa nst de mi çıkıyor sadece hiç açılma olmadı mı
GirlandBoy_Mom cerengeredeli evet canım benimde önceki haftalarda aynı şekildeydi şuan sanki düzene girecek gibi hafif hafif çıktı hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah sezeryan ne için peki
cerengeredeli T-159 bir milim acilmam olmadı. Ben 90 lari 100 leri hissetmedim de 35-40 lardayken bugum bugum ter attım hafiften belim ağrıdı o kadar
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol kuzum işte dün gittim kanala girmemiş yukarıda daha normal şimdilik bakalım kızım hastaydı 2 gün hastanede kaldık evdeyiz şimdi
T-159 cerengeredeli hayırlısı olsun canım ya belli olmaz haftan erken belki haftaya felan açılma olur olmazsa da yapacak birsey yok maalesef sağlık olsun
cerengeredeli T-159 sezeryan olucam zaten. Nst de bir sorun çıkmazsa gün verecek çıkarsa takip edecek düzelmezse acil sezeryan