Ark Buse4161 ideal kilonuz normalde ne peki yüksek kiloda hamile kalanların ilk aylar özellikle kilo alınması istenmez zaten
Buse4161 Ark boy endeksine göre 65 ile 70 arası ideal kilom boyum 170 aşkım fazlam vardı hamile kaldığımda
Muallim3 ppmerlina Sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum. Yediğimi de çıkarıyorum. Gerçi yemesem de çıkarıyorum.
DogaMom Buse4161 hiç bir şey olmaz. Son trimester da bile hiç kilo almamıştım çok endişe ettim bebeğimin gelişimi iyiydi, doktorum sorun olmayacağını söyledi 🙏🏻
Alimenur Buse4161 artık bundan sonra almaya başlarsın canım ilk gebeliğimde de vermiştim 7 kilo şuan da da veriyorum ama sonradan toparlıyor çocuk alacağını alıyor zaten sen merak etme Allah’ın izniyle
Gmoli Buse4161 ben ilk trimester da kilo bile vermiştim simdi 24. Haftamdayım 1kilo 800gr almışım bebek iyi ve sağlıklı olduğu sürece sorun olmayacaktır
Bilge38 37+2 deyim bende. Totalde bu zamana kadar 12 kilo aldım bende. Bebeğin kilosu da normal değerlerde
buse2507 Buse4161 İlk trimester de bende iştahsızdım bebeğim 2 kilo verdim hatta sonra 2. Trimester de açılıyor iştahın merak etme şdkeljdk
Balbebek012 Buse4161 doktor normal dediği sürece bir şey olmaz önemli olan bizim kilo almamız değil bebeğin sağlıklı olması ben üç buçuk kilo nile hamileliği tamamladım 53 ile doğuma gitmiştim bebeğim 3800 çok şükür sağlıklı doğdu🥰