Buse4161 Kızlar ilk trimester bitti biteli iştahım kesildi çok bişi yiyemiyorum en son 13. Haftada gittiydim orada kilom 84.80 çıkmıştı. 16. Haftada ise 84.40 çıktı bebeğin suyu falan herşeyi normal benin tansiyon faln normal bir sıkıntı olmaz değil mi
kimchikimdi Buse4161 Bence olmaz asko ben bikac ay önce 74.4tüm geçen hafta saglik ocağına gittim 74.4tüm doktora söyledim anne zaten en az seviyede kilo alsın bence demisti tabiki yiceksin ama dikkat edeceksin demisti daha çok bebek alsın yeter demisti korkma 💖
Leontiine Buse4161 bende ilk trimesterdeyim kilo verdim canım 3 kilo verdim toplam hiç beslenemedim bulantılarım devam ediyor azalmış olsada. Doktorum gayet normal ve güzel dedi kilo vermeme bugünde diyetisyene gittim o da aynı şeyi söyledi. Olması gereken bizim değil bebeklerin kilo alması. Sağlıklıysa hiçbir problem yok 😌
Buse4161 tahamommy forumgurmesi kimchikimdi Leontiine buse2507 Yusufunannesi_ ppmerlina Sağoljn aşklarım ben kilom fazla diye chatgbtye gebelikte diyet yapılır mı diye sormuştum gebelikte diyet önerilmez gibi bir cevap vermişti ilk trimesterda. Ben de boğazımdan hiç kısmamıştım bulantı falan da yoktu. Şimdi sırf kahve içeyim ilaçları içeyim diye zorla yiyorum karnım acıkıyor ama canım hiç bişi istemiyor 1 parça yiyip açlığı bastırıyorum
forumgurmesi Sizin aldığınız kilo ile bebeğin aldığı kilonun alakası yok, kilo almak zorunda değilsiniz hatta almamanız daha iyi. Şlk gebeliğimde 7 kg aldım bebeğim 3,5 kg doğdu. Şimdide 14 haftalık hamileyim hiç kilo almadım.
Yusufunannesi_ Buse4161 400 gram çok önemli bir değer değil. Giydiğin kıyafet bile fark eder o kadar 🌺
ppmerlina Buse4161 ben hamileliğimden bu yana 3 kg verdim aşkım önemli olan bebeğin kilosu (ki annenin kilosuyla pek ilgisi yok. 100 kg insanın 2 kg bebeği olabiliyor)
tahamommy Buse4161 aslında diyet en güzel ilk 3 ayda yapılıyor henüz daha plasenta oluşmadığı için bebekte anne kanından besleniyor asıl şimdiden sonra bebeği besleyecek şeyler yesen iyi olur canım muz kaşar peyniri ceviz badem avokada yumurta falan ama bebiş ultrasonda iyi gözüktüğü sürece sıkıntı yok zaten
buse2507 Buse4161 İlk trimester de bende iştahsızdım bebeğim 2 kilo verdim hatta sonra 2. Trimester de açılıyor iştahın merak etme şdkeljdk
Gulceleyli Kilo vermeniz önemli değil 35. Haftadayim -5 kg verdim Dr herhangi bir sorun olmadığını bebeğin kg gayet yerinde dedi .Bebeğin gekisimi iyi ise sorun yok .🤗 Diğer gebeligimde de 5 kg vermiştim 3300 doğmuştu.
Briahll Buse4161 ne güzel işte canım ben de 15+1 deyim başından beri hiç kilo almadım hatta 3 kilo vermişim😂 bebek iyiyse suyu güzelse gerisi önemli değil hatta almaman daha iyi🌸
Buse4161 tahamommy zaten sürekli meyve sebze yiyorum ağır şeyler yiyemiyorum canım istemiyor açlıktan karnım gurulduyo mesela 1 tane muz yiyorum yetiyor bana akşama kadar 🤣
tahamommy Buse4161 ağır şeyler sıcakta gitmiyor ya gerçekten 🥲 sadece 2. trimesterde 9 kilo alan biri olarak artık benimde yememem lazım 🥲🥲
Buse4161 tahamommy evet sıcaklığın da etkisi olabilir iştah gitti birden ama dondurmayı falan asla affetmiyorum 🤣