bebek_29 Tuba2144 Boyu iyi ama kilosu az gibi geldi bol bol yemek ye inşallah daha fazla kilo alır canım🌸
Mlskz Tuba2144 ben bugün gittim gün aldim, 31 Temmuz olucak inshaAllah Sen benden önce dogum ediceksin yani, kesinlikle birbirmize yazalim haber verelim
Tuba2144 Mlskz senin bebişin cinsiyeti nedir bide tam hangi hafta ve gündesin, bebişin kilosu boyu nedir💓
Mlskz Tuba2144 ben suan 34+1 deyim Gecen hafta gittigimde kilosu icin 2200 demisdi, boyu söylemedi hic. Allah nasip ederse benimde kizim olucak 🌸🥰
edahakan23 Tuba2144 aksine bana doktor yememi söylemişti çünkü hiç et yiyemiyordum 1 günde 500 gram almıştı ama sen bilirsin
Tuba2144 edahakan23 anladım canım ben tüketiyorum kırmızı et her doktor farklı bişey söylüyor demekki sağlıkla alalım kucaklarimiza 🤲💓
Tuba2144 Mlskz hadi hayırlısı benimde bugün 34+0 sgalikla alalım kucaklarimiza haberleselim muhakkak 🤲💓
__Kubracik01__ Tuba2144 benimkide 3 agustos dedi ne kadar beklersen okadar iyi ve bebeğe kilo aldıran şeyler yogurt meyve kaşar et yumurta özellikle bu quark denilen meyveli yoğurtlari ara öğüne ekle ben genelde bunları tüketiyorum bebegim onde gidiyor