Tuba2144 Accountant ilk doğumum olucak canim hiç bilmiyor bı sorunda yok şükür peynir muz onları yiyorum canim sanki az gibi geldi kilosu
Accountant Tuba2144 bence kilosu iyi ya arkadaşım 36 haftalık doğum yaptı 2600 di bebek senin ona göre iyi yani 38. Haftaya daha var 3.5 görür bence çok rahat
10gamze Tuba2144 amin inşallah neden tarih erken haftada risklimi gebeliğiniz benim 37haftada kontrolüm var daha gün verilmedi 38sonu gibi alcak ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor doktor kiloda alır o zamana kadar
10gamze Fatmadmr37 ben hep bunları tükettim çokta dikkat ettim beslenmeme ama sigara kullanıyordum beş aydan sonra bıraktım odamı etkiledi bilemiyorum
edahakan23 Tuba2144 ciğer 1 günde 500 gr aldırmıştı bana mercimek de olabalir kilo aldıran et dışında çok etkili ni besin yok demişti doktor faydasını gördüm
edahakan23 Tuba2144 aksine bana doktor yememi söylemişti çünkü hiç et yiyemiyordum 1 günde 500 gram almıştı ama sen bilirsin
1234G Benimde 33+3 bugün 32.haftada 1962 grdı kız bebek kilosuna iyi haftasıyla uyumlu demişti doktorum sizinde iyi bence benimde 2. Sezeryanım olacak benimde muhtemelen 38. Hafta içinde alacak sizin tarihlerinizde