Deleted33000 kızlar bugün nst de düzenli sancılarım çıktı önceki dogumlardan kalan 3cm açıklık da var doktor sancı siklasinca gel dedi sizce açılmayı ve sanciyi nasıl tetikleye bilirim 38+5 haftalığım bu arada lütfen bilenler yardımcı olabilirmi
Meryeminannesi20 Deleted33000 ay canım ciddi sancın çıkmış nasıl his ediyorsun kendini ? sancını his edebiliyormusun?
keyfimin-kahyasi-misin Deleted33000 Belli olmaz ben düzenli 75 80 i goren sancilarla bı ay bekledim🤣🤣 ama yakın zamanda gelir gibi duruyod
Meryeminannesi20 Deleted33000 haftalarımız yakın bi küvete dayanabilceğin sıcaklıkta su köy otur bekle biraz içinde
Baharkle Deleted33000 ya benim ilkte şaşirdim, zamanında sağlıcakla ve kolay doğum olsun inşaAllah sizinde
Deleted33000 keyfimin-kahyasi-misin bende bAyadir düzenli sancı çekiyorum hatta geçen hafta hastanede yattım lekelenmem de olmuştu alttan muayene sonrasında sancı da vardı ama bebek dah yukardaydi bugün bebek kanala girmiş dedi doktorum
Deleted33000 Meryeminannesi20 küvet yok ta günlük sıcak duş aliyorum aslında bari ilişki de deniyeyim
Meryeminannesi20 Deleted33000 valla son zamanlarda zor oluyor ama eğer gücünüz varsa en iyi yöntemlerden biri ilişki rahim ağzını yumuşatıyor çünkü
Deleted33000 Meryeminannesi20 evet zor oluyor ama bize yeni izin verildi ilişki için en baştan beri yasaktı daha bir kere oldu
Deleted33000 GirlandBoy_Mom şiddetli değil ama evet hissediyorum canım alttan muayene olduğum için kahverengi lekelenmem de başladı bakalım devamı gelecekmi
GirlandBoy_Mom Deleted33000 yaa hayırlısı olsun kuzum ilişki sıcak su falan dene inşallah güzel ilerler
T-159 Deleted33000 düzenli sancılar canim gelir yakında Allah kolaylaştırsın inşallah. Bende gittim doktora 3 4 cm açıklık var dedi sancı çıktı nat de ama düzensiz dedi ama karnım taş gibi semsert oluveriyor çok kötü bende evdeyim ara ara sancı vuruyor hissediyorum 3 gündür açıklık 3 4 cnm bnm de 2.doğum olacak nasip olursa
Damlasel T-159 nasıl sancılarınız oluyor benim de 2 gündür karnım taş gbii oluyor bugün de regli ağrısı gibi belimden sırtıma vuran sancılarım oldu şuanda da belim ağrıyo ama şiddetli değil 37+5 im doğum sancısı mı
Deleted33000 T-159 benimde üçüncü doğum olacak bende 3cm açıklıkla en aşağı iki haftadır geziyorum valla geçen hafta sancimi durdurdular sende dikkat et alttan muayene sonrası kahverengi lekelenme başladı mı sendede