Ayseguls_baby Talentedmom benim de kalçamdan bacağıma ağrı vuruyor gece çok zorlanıyorum 2 bacak arasına yastık koydum biraz rahatladım da salı günü doktor randevum var bakalım o ne diyecek canım sence magnezyum yazar mı 14 haftalık olucam
Talentedmom Ayseguls_baby yazar canım 12 haftadan sonra yazılıyor zaten ama bana devletin verdiği hiç işe yaramadı ama parayla alıyorum ana çok faydasını gördüm
Nursemom90 Ayseguls_baby Selam canım görsel linki veriyim https://www.google.com/search?sca_esv=a4d2e2b63e3b8728&rlz=1CDGOYI_enTR1010TR1010&hl=tr&udm=2&fbs=AIIjpHwSU0Xn4FRaYzhfgs1jmQvO1iHxYDkd3SsHZ_fasDskA_FnrRYXwaoTYk_bFZyqo4JprrH5re36zGue2VzwVym9_hzOQ1Lhxs2MV5CZJim81eQCO2JwD_3HO8ALtn-ORgU6yq4SqQbZkLGNql7RmHJa4SBbElC6akP0Iqg3cQTqxGUdJpZ1dmf51k8r1tJJstf7GV6z1Uvwll_K5d9YfCF5OuwzyWf4seygZFxfAtDVkvYuJmCnnS8RPpyU6DNRFPh2US0r&q=ocean+extramag&sa=X&ved=2ahUKEwiz19KG1Y2OAxUVR_EDHWS7NsEQtKgLegQIGBAB&biw=390&bih=669&dpr=3#vhid=_Nq0qoO_YG-qoM&vssid=mosaic
Ayseguls_baby Nursemom90 canım çok teşekkür ederim eşim akşam epey araştırdı o da bunu beğendi en çok sanırım bizde alacağız
Ayseguls_baby Nursemom90 canım akşam eşim sipariş vermiş yarın gelecekmiş. Gün içinde nasıl tüketiyorsun ben şu an multivitamin demir ve d vitamini içiyorum
Gokcin Ayseguls_baby İyi geceler canım banada bunu önermişti doktor Regenesis Max Takviye Edici Gıda 30 Kapsül içeriği çok fazla demişti 2 kutu içtim
Ayseguls_baby Gokcin bende aynı vitamini kullanıyorum canım fakat içinde magnezyum içermiyor, onu ekstra olarak alacağım
Ayseguls_baby Talentedmom eşim ocean extramag sipariş vermiş canım onu bi deneyeyim olmazsa seninkini de kullanırım
Ayseguls_baby 00gkcm hamilelere uygun olanını araştırdık burda da arkadaşlar önerdi ocean aldım ama hemen kullanmıycam salı günü doktor randevum var doktoruma danışıcam onay verirse kullanıcam onay vermezse iade edeceğiz
Ayseguls_baby Nursemom90 öyle mi canım bende öyle yapayım salı doktor randevum var ondan onay mı alsam önce
Ayseguls_baby Nursemom90 hemşire olduğunuz için size güveniyorum yarın içmeye başlamayı düşünüyorum 😊
Nursemom90 Ayseguls_baby benimde çok kramplarım ve kasılmalarım oluyordu faydasını gördüm inşallah sende görürsün 🙏