MujganisMom Mzgnn0234 Valla o kadar ümidim yok ki canım ya yine aynı hep bir yüzüm gülmedi bu konuda hep korktuğum başıma geldi. 😕
MujganisMom Busranur_mnts Valla iki ya da üç ay önce 2.4 2.7 2.1 çıkmıştı da 3′ü görmemiştim böyle. Ama bu kadar gecikmeye de bin küsürlerde olması gerekmiyor muydu ya? 😕
umtbebe Eslem2112 gittim canm e nabizda çıkmayınca yok dedi değer kaç çıkmış bilmiyorum doktor bana dedi bekle bı hafta daha geç dollenme de olabilir
MujganisMom Busranur_mnts Valla içime düzensizlik diye doğuyor çünkü eşimde sorun var o düzelmeden olacağına inancım yok ya.
Busranur_mnts MujganisMom 35 40 günde bi adet oluyorum demiştin galiba yanlış hatırlamıyosam o da geçerse onu bekle demiştim :)
MujganisMom Busranur_mnts Ha yok ben o değilim. 😄29 30 günde bir olurum ben tam. 🙂Yediklerimden kaynaklı demek yine bugün tekrar diyete başladım sağlıklı beslenmek istiyorum bakalım bir hafta on günden sökülür buraya tekrar geleceğim. 😄
Busranur_mnts MujganisMom hee çok mesajlaşınca unuttum aklımda kalmıyo :DD hakkında hayırlısı olsun canım
MujganisMom Busranur_mnts Öyle tabi ya binbir çeşit insan var hangisi kalacak akılda. 😄 İnşallah hakkımızda hayırlısı olur ya.
Mzgnn0234 Eslem2112 öyle yapayım en iyisi zaten yoksa da bat 1 genelde aynı gün oluyorum hepimiz için hayırlısı olsun