Marayyy Rabiayz umutlu değilim umutsuz da değilim allahım banada nasip edecek insalalh cocuk icin evet herseyi göze alıyorsun yeterki olsun diyorsun
Rabiayz Marayyy umut et umutsuz olmaz Allah’ım en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatır inş sana ve tüm isteyene :) Hamile kalırsan bu ay yaz merak ederim :)
Fatovebebegi Marayyy ben ıkı kere aşılama oldum sız neden ıstemedınız acaba pko varsa tutma olasılıgıjız yüksek o çatlatma ıgnesının de bı zararı yok
Marayyy Fatovebebegi yok sorun o degil bi süre böyle denemek istedim sadece olur belki rabbim yüzüme güler
Fatovebebegi Marayyy bende ıkı kere aşılama yaptım tutmadı yıkıldık tabı esımle 7 yıl bekledık bız snr dedım ıse gırıyorum para bırıktırıp tüp bebek yapıcam dedım o dönem yenı ısten cıkmıstım Tatıle felan gıttık ıse gırdım 10 gün snr hamıleyım suan 7 aylık oldum çok şükür
Marayyy Fatovebebegi ne güzel rabbim beklenmedik anda nasip etmiş insalalh o duyguyu yasamak nasip olur banada 🙏
Zynpdrgn Marayyy evet canm şuan hamıleyım ama onun stresi çok zor inan hiç belli olmuyor bi bakışasın oluo soğan kürünü demedin mi sen
elifatma1234 Merve6475 Liyaoya Tekinnn Ssvda EbruCaa kızlar aşılamalarınızı mikroçipli mi yaptrdınız. Bana doktor mikroçiple en iyi spermler secılır dedı.
Rabiayz Marayyy olsun bir daha ki aya olur inş ümidini kırma sakın bir dahaki ay haberini bekliyorum allahım inş nasip eder bir daha ki aya♥️