Marayyy canım allahım en kısa zamanda seni evlat sahibi yapar inş çok zor bir şürec bu bende 2 sene istedim olmadı myomlarım vardı hala da var bir aşılama oldu çatlatma iğnesi kaç kere yapıldı artık tüp bebeğe yöneldik dedik bir daha ki aya gidelim tüp bebek yapalım hatta doktorum ilaçla yumurtalıkları büyütüyordu benim de son seferinde baya büyümüş böyle hamile kalamazsın dedi adet olmam için ilaç verdi 2 ay kullan diye bizde daha sonra ki ay tüp bebek yaparız diye rahat olduk kafamızdan attık bebeği bir dahaki ay hamile kalmışım doktorlar şaşırdı resmen nasıl hamile kalırsın ilaç verdik biz sana diye günde 2 defalık ilaç alıyordum ama kaldım stress herşeyin başı gerçekten insanın elinde olmuyor ama rahat olmaya bak şimdi oğlum 1 buçuk yaşında ben 19+5 tekrar hamileyim bu sefer kız olacak kiii hiç istemeden oldu ve hala kocaman kocaman mayınlarım var ilk hamilelik 3 tane 7 cm vardı şimdi 2 tane 6 cm 1 tane 5 buçuk cm diğerleri 3/4 cm arası bende bir sürü allahım a inan ve Stress yapma ♥️